Spotkania dyskusyjne o tematyce zdrowia, życia duchowego ,wartości, wspolne wycie

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Spotkania dyskusyjne o tematyce zdrowia, życia duchowego ,wartości, wspolne wycie
JEŻELI:
masz ochotę poznać nowych ludzi
pragniesz realizować własne pomysły
Chcesz dobrze spędzić czas
TO MIEJSCE CZEKA NA CIEBIE!!!
Gwarantujemy:
niepowtarzalna atmosferę
ciekawe spotkania
super czas

IDEĄ „KLUBU” JEST STWORZENIE PRZYJAZNEGO ŚRODOWISKA SKUPIAJĄCEGO OSOBY, KTÓRE CHCĄ SIĘ DZIELIĆ SWOIMI DOŚWIADCZENIAMI, UMIEJĘTNOŚCIAMI, MAJĄCYCH CHĘĆ DZIAŁAĆ DLA SIEBIE I INNYCH.
CELE SĄ INDYWIDUALNE, OTO NIEKTÓRE Z NICH:
PROMOWANIE, INSPIROWANIE I WPIERANIE ROZWOJU OSOBISTEGO, DUCHOWEGO, ZAWODOWEGO
STWORZENIE KLIMATU SPRZYJAJĄCEGO MIĘDZYPOKOLENIOWYM ROZMOWOM, MIEJSCA GDZIE DOBRZE SIĘ CZUJĄ ZARÓWNO MŁODZI, JAK I DOROŚLI
PROMOWANIE IDEI DIALOGU MIĘDZY KOBIETAMI A MĘŻCZYZNAMI
I TEMATYKI TOŻSAMOŚCI PŁCIOWEJ
WSPIERANIE TWÓRCZEGO SPĘDZANIA CZASU

Nasze działania:
ROZMOWY PRZY KAWIE/HERBACIE
szeroka oferta zakresu psychoedukacji, ekspresji twórczej, muzyki, tańca… i wiele innych (zapraszamy zainteresowanych pogłębianiem wiedzy i chętnych do nauczenia czegoś nowego- uczestników i instruktorów)

- SPOTKANIA TANECZNE: Wieczór orientalny, Salsa solo (połączone z projekcjami filmowymi i
poczęstunkiem związanym z tematem)
- KLUBY ZAINTERESOWAŃ - podróżnicze, fotograficzne, metamorfoza, gotowanie, klub czytelniczy
- KLUB WSPARCIA I SPOTKANIA ROZWOJOWE.SPOTKANIA W PIATKI GODZ 17.00 w razie checi uczestnictwa prosze o kontakt tel 881777619 lub klubradosci@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super jestem bardzo zainteresowana ale mam 50 lat kurcze szkoda ze nie w soboty ale może uda mi się znaleźć czas

Re: wycie

eeee fajnie ale czemu wspólne wycie :)
Wyć to ja już wolałabym w poduszkę :)

A mnie z całego anonsu właśnie to wspólne wycie zaciekawiło.
Nie zamierzam się wywnętrzać czy tańczyć... ale chętnie bym z kimś powył.. a może i poskowyczał wniebogłosy :)
Samemu... znudziło mi się :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Samemu... znudziło mi się :D"

Może spróbuj z sąsiadami zza płotu. ;)))

@Cross - lepiej niech @sadyl nie wyje z sąsiadami zza płotu, bo wtedy ja na pewno to usłyszę i nie wiem czy przeżyję ;-)))

super