Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

chyba też się wybiorę bo widzę że zapowiada się fajnie, mam ciuszki dla chłopca na 74-80cm sweterki, spodnie, bluzeczki
kilka mniejszych ciuszków, może jakieś zabawki
a i mam ciuszki na lato 68/74 cm
a sama też chętnie coś kupię:)
interesowałyby mnie ubranka na lato dla chłopca na 92 cm i bluzy na wiosnę na ten rozmiar, będzie ktoś miał?
pozdrawiam
Aga

będę miała do sprzedania karuzelkę FP rybki z pilotem :) i matę FP Rainforest (prostokątną) :)

może jeszcze kilka ciuszków po Gabrysiu się znajdzie - chociaż upłynniam systematycznie :)))

ja nie pogardzę ciuszkami chłopięcymi 74-80 :P

hej dziewczyny to spotykamy sie w niedziele za tydzien? :)

mjakmama - masz wiadomość na gadu:) pozdrowienia!

bigbeat meil poszedl

Super pomysł - książeczki i zabawki też się przydadzą.

mjakmama
Odezwij się na maila!
bigbeat@vp.pl

Pozdrawiam Was dziołchy :-)

Super pomysł !!!!

ja tez licze na ksiazeczki i ksiazki w ogole, sama nie bede miala bo moj maz kolekcjonuje ksiazki

Salambo- będą miała trochę gazetek "Kubuś Puchatek"- niepodarte, nieporysowane :-), oraz kilka ramek do zdjęć dla dzieci.

kobitki ja liczę na to że będą jakieś zabawki i książeczki dla maluszków :)
sama niestety nie mam co sprzedać

ja tez bede na sto procent, nawet jak nic nie psrzedam to chce dla malego cos kupic, na 98 104, a czy ktoras z was bedzie miala meskie ciuchy? tylko ze potrzebny rozmiar xxl, moj maz tez trenuje na silce i jest dosyc duzy i wysoki i ciezko z ubraniami dla niego

ok ok :) czekam na decyzję siostry czy pojedzie ze mną bo ja nie mam autka i samej to mi nie pasi jechać taki kawał, dam znać jak ona się zdecyduje bo tez ma ciuszki po dzieciach i zabawki :)

mnie interesuja ubranka na rozmiar 92 i 98,moze cos ladnego dla siebie tez znajde:)

Karolinka29- przynieś książki, kryminalnych jeszcze nie czytałam z chęcią zacznę :-) I przywieź swoje cudne zaproszenia, kartki, żeby "na żywo" zobaczyć.

ja urodzę w lipcu wiec leetnie to 56 i 62 racze ale przez gg podam ci meila i poprosze o foty tego co masz
GG 3029269 :)

dziewczyny a interesowałby was książki? mam sooro do poczytania o te,atyce kryminalnej, zakupione jako nowe w ksiegarni, przeczytane i odłożone na półkę, kiedyś na innym forum je sprzedawałam, więc może i tu się znajdą chętne?

mjakmama - a rozmiar 68cm ubranka letnie Cię interesuje? musiałabym posprawdzać co mam z mniejszych. napisz czego szukasz - body, spodenki, sukienki czy wszystko?:)

ale ja potrzebuje 56 w wzwyż nie 74 :(

będę miała do sprzedania ubranka dla dziewczynek - od rozmiaru 74cm (kilka też mniejszych), sporo nowych z metkami (nietrafione rozmiary dostałam). trochę ubrań po mnie i moja siostra też worek ubrań różnych:) więc sporo rzeczy:)
a chętnie kupię ubrania w rozmiarze 104cm dla dziewczynki:) i dla siebie coś nowego do szafy:)

Bigbeat i mjakmama - ja mam masę ubrań dla dziewczynek od rozmiaru 74 w górę:) jesteście może z Gdyni? wybieram się co prawda do Oliwy, ale mam tego tyle, że nie ukrywam, że chętnie je wyprzedam wcześniej:) mieszkam w centrum Gdyni (jeszcze przez jakieś 2 tygodnie...)

też się zapisuję:)

Inne tematy z forum

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...