Spotkanie początkujących przedsiębiorców rozwijających swoje firmy w Gdańsku
Witam, od pewnego czasu rozmawiam ze znajomymi którzy, podejmują swoje własne wysiłki w kierunku usamodzielnienia na lokalnym rynku. Wiadomo każdy chce pracować i dawać sobie radę, zarabiając przy tym rozsądne pieniądze. Ale już mu nie odpowiada zatrudnienie na umowę zlecenie czy dzieło i traktowanie przez firmę/pracodawcę jak szmatę. Jesli jesteśtylko pracownikiem to wszystkie pracownikiem płacisz podatki od 50 do 60% tego co wypracujesz. By to zmienić trzeba wylogować się z bycia pracownikiem na bycie przesiębiorcą.
Zastanawiałem się jak to zmienić.
Tak naprawdę nic wielkiego, trzeba się spotkać i zacząć wymieniać doświadczeniami z działania swoich małych firm, o swojej promocji, o bezpiecznej sprzedaży swoich usług na rynku.
Jeśli uważasz że temat takiego spotkania bedzie również dotyczył to zapraszam do komentarza oraz kontakt np telefoniczny 799-832-556
Więcej o grupie i celach tych spotkań przy kawie będę pisał na tej stronie.
http://oferownik.pl/klub-mlodego-biznesu-gdansk/
Już publikowałem podobne ogłoszenia w Internecie i mam pierwsze zgłoszenia od osób które chcą działać w większej grupie. Mam już pierwsze korzyści, choćby zakupy grupowe, które dla każdej osoby oddzielnie są droższe a osoby w grupie zawsze tańsze.
Więc wymienię jeszcze korzyści dla osób będących w grupie:
-wymiana doświadczenia i korzystanie z błędów rynkowych innych osób na spotkaniach przy kawie,
-reklama swoich usług oferowanych na rynku, wszystko jest proste ale kto ma na to czas,
-możliwość utworzenia wizytówki www, (tworzę strony jedna więcej to nie problem)
-inne jakie, sam dopisz czego się jeszcze spodziewasz
Zapraszam do pozostawienia komentarza, nawet negatywny pozwoli na wydobycie nowych wniosków.
Zastanawiałem się jak to zmienić.
Tak naprawdę nic wielkiego, trzeba się spotkać i zacząć wymieniać doświadczeniami z działania swoich małych firm, o swojej promocji, o bezpiecznej sprzedaży swoich usług na rynku.
Jeśli uważasz że temat takiego spotkania bedzie również dotyczył to zapraszam do komentarza oraz kontakt np telefoniczny 799-832-556
Więcej o grupie i celach tych spotkań przy kawie będę pisał na tej stronie.
http://oferownik.pl/klub-mlodego-biznesu-gdansk/
Już publikowałem podobne ogłoszenia w Internecie i mam pierwsze zgłoszenia od osób które chcą działać w większej grupie. Mam już pierwsze korzyści, choćby zakupy grupowe, które dla każdej osoby oddzielnie są droższe a osoby w grupie zawsze tańsze.
Więc wymienię jeszcze korzyści dla osób będących w grupie:
-wymiana doświadczenia i korzystanie z błędów rynkowych innych osób na spotkaniach przy kawie,
-reklama swoich usług oferowanych na rynku, wszystko jest proste ale kto ma na to czas,
-możliwość utworzenia wizytówki www, (tworzę strony jedna więcej to nie problem)
-inne jakie, sam dopisz czego się jeszcze spodziewasz
Zapraszam do pozostawienia komentarza, nawet negatywny pozwoli na wydobycie nowych wniosków.