Spotkanie poetycko-muzyczne

Temat dostępny też na forum: Spotkanie poetycko-muzyczne
Zapraszamy do udziału w spotkaniu poetycko-muzycznym Przy muzyce wiersze mamy, które odbędzie się 6 marca (poniedziałek) o 17:30. To wyjątkowa okazja do wysłuchania wierszy miejscowej autorki, Teresy Pniewskiej Lutrzykowskiej.Wydarzenie odbędzie się w Literackiej przy ulicy Kraszewskiego 26.Teresa Pniewska Lutrzykowska urodziła się w 1946 roku na Mazowszu. Dzieciństwo spędziła w Brudzeniu, a ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poznanie przemiłej pani Teresy w pociągu

Dzisiaj poznałam panią Teresę w pociągu Miła pani , która spytała się czy miejsce obok mnie jest wolne. Odpowiedziałam, że tak. Dialog między nami szybko się nawiązał. W krótkim czasie opowiedziała mi swoje życie. Pani Teresę zapamiętam jako dobrą mądrą kobietę, która ma serce otwarte dla każdego człowieka. Jej otwartość mówienia bardzo mnie ucieszyła, bo rzadko kiedy można spotkać taką osobę. Życzę pani Teresie dużo zdrówka i całej grupie poetckiej. Ps. Wiersze przeczytałam są przekaźnikiem prawdy natury i miłości. Pozdrawiam serdecznie ️️️
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

VIII spotkania podróżujących kobiet - TRAMPki (9 odpowiedzi)

Jedyny w Polsce festiwal podróżniczy skierowany do kobiet. Zapraszamy na VIII edycję festiwalu...

Teatr Uliczny w Garnizonie (6 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowe plenerowe wydarzenie, które zamieni ulice Garnizonu w Gdańsku w tętniącą...

Wilno w Gdańsku 2024 (4 odpowiedzi)

Jesienią odbędzie się festiwal Wilno w Gdańsku. Wydarzenie zaplanowano na początek października...