Sprzedam, Julia Gastoł model 951, ecrue, rozmiar ok. 42, jednoczęściowa, piękny haft + dodatki
Mam do sprzedania suknię ślubną ecrue, bogato haftowaną z dodatkami (halka z 1 kołem, welon z haftem 75cm, bolerko 3/4, odpinany tren jak na zdjęciach).
Suknia była szyta na wymiar:
Wzrost ok. 174cm
Obwód biustu 104cm
Pod biustem 84cm
Pas 80cm
Biodra 115cm
Na ramiączkach (można usunąć/przeszyć na szyję). W ramiączkach tunel na ramiączka stanika.
Gorset sznurowany.
Tren odpinany na rzepy (przypięcie go zajmuje 5 minut, odpięcie pół;))
Dzięki szerszym ramiączkom suknia bez problemu utrzymywała się na miejscu pozwalając na dzikie tańce;)
Po odpięciu trenu (z trenem nie sprawdzałam) bez problemu może być założona bez halki (w założeniu chciałam zdjąć halkę, lub przynajmniej wyjąć koło, ale w praktyce dzięki halce miałam nieco przestrzeni pod suknią, co w upalny, sierpniowy dzień było przydatne;))
Suknia była szyta wiosną zeszłego roku na mnie - mogę przedstawić umowy.
Zakładana na ślub, wesele i plener (bez kąpieli w wodzie, tylko park, skansen). Nie była przerabiana (zwężana, poszerzana)
Czyszczona w profesjonalnym zakładzie (paragon do wglądu)
Halka zapinana na rzepy (bez problemu można dopasować obwód), w dwóch miejscach na dole nadepnięta obcasem. W grzebieniu welonu ułamane dwa zęby.
Przymiarka możliwa na Chełmie, Kiełpinie Górnym.
tel. 503515293
e-mail: agandrzej@o2.pl
Suknia była szyta na wymiar:
Wzrost ok. 174cm
Obwód biustu 104cm
Pod biustem 84cm
Pas 80cm
Biodra 115cm
Na ramiączkach (można usunąć/przeszyć na szyję). W ramiączkach tunel na ramiączka stanika.
Gorset sznurowany.
Tren odpinany na rzepy (przypięcie go zajmuje 5 minut, odpięcie pół;))
Dzięki szerszym ramiączkom suknia bez problemu utrzymywała się na miejscu pozwalając na dzikie tańce;)
Po odpięciu trenu (z trenem nie sprawdzałam) bez problemu może być założona bez halki (w założeniu chciałam zdjąć halkę, lub przynajmniej wyjąć koło, ale w praktyce dzięki halce miałam nieco przestrzeni pod suknią, co w upalny, sierpniowy dzień było przydatne;))
Suknia była szyta wiosną zeszłego roku na mnie - mogę przedstawić umowy.
Zakładana na ślub, wesele i plener (bez kąpieli w wodzie, tylko park, skansen). Nie była przerabiana (zwężana, poszerzana)
Czyszczona w profesjonalnym zakładzie (paragon do wglądu)
Halka zapinana na rzepy (bez problemu można dopasować obwód), w dwóch miejscach na dole nadepnięta obcasem. W grzebieniu welonu ułamane dwa zęby.
Przymiarka możliwa na Chełmie, Kiełpinie Górnym.
tel. 503515293
e-mail: agandrzej@o2.pl