Sprzedam LG G3
Witam,
sprzedam telefon LG G3. Telefon jeszcze przez niecały rok na gwarancji. Kilka miesięcy temu byłem z nim osobiście w serwisie w Warszawie w celu wymiany ramki- standardowe uszkodzenie- pęknięcie wokół mikrofonu.

Ponoć przy wymianie telefon dostaje mocniejszą ramkę, ale szczerze to nie obraziłbym się gdyby znowu pękła, bo są osoby, które przy drugim razie dostawały całkiem nowe egzemplarze :) Także nabywca ma szanse na nową słuchawkę :)

W każdym razie po wymianie ramki, która jest wymieniana z całym wyświetlaczem nakleiłem na niego szkło Nillkin, więc po pierwsze ekran nie ma ABSOLUTNIE ŻADNEJ RYSKI, po drugie szkło udało mi się przykleić IDEALNIE, po trzecie szkło jest naprawdę dobre i po tych kilku miesiącach wygląda jak nowe.

Jedyną minimalną wadą fizyczną jest standardowo porysowana tylna klapka, z delikatnym wyszczerbieniem na jej spodzie. Obudowa nie ma ANI JEDNEJ RYSKI. Telefon noszony w case imak- już lekko zużytym, natomiast mam drugie, nowe, identyczne, ofc nabywca też je dostanie ;]

Soft.... telefon w tej chwili działa na alternatywnym ROMie- Cloudy, oczywiście ma zrobionego ROOTa (kto się zna to wie, że daje to duże możliwości). Polecam zostawienie tego oprogramowania, ale na życzenie mogę wrzucić oryginalne. Jeśli ktoś się nie orientuje- serwis nie wykrywa zmiany oprogramowania, przed oddaniem wystarczy wrzucić oryginalne oprogramowanie używając oryginalnego programiku LG i gotowe :)
Telefon będzie jeszcze długo wspierany przez producenta i lada chwila wyjdzie na niego nowy Android 6.0.

W zestawie oczywiście pudełko, papiery, ładowarka, wspomniane 2 x imak case.