Sprzedam Teutonia Mistral S

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
W świetnym stanie (gwarancja do października 2010r.). Bardzo dobry na zimę, bo ma przekładaną rączkę i można odwracać wózek od wiatru. Buda głęboko naciągana, wygodne, długie siedzisko (nóżki nie zwisają i dziecko nie opada na siedzeniu), pałąk łatwo się odpina - można go odpiąć z jednej strony i wygodnie wsadzić dziecko do wózka, siedzisko przekładane przód-tył. Wszystkie elementy można zdjąć do prania. Wózek jest zadbany, solidny i czyściutki, żadnych zniszczeń (są tylko niewielkie rysy na stelażu, które widać, jak się mocno przyjrzeć). W wyposażeniu jest okrycie na nóżki i folia, siedzisko ma dodatkowo nakładaną wyściółkę z owczej skóry. Jest to spacerówka ale po dokupieniu przedłużenia można wozić maluszka od urodzenia. Wózek jest znakomitej firmy i jest bardzo funkcjonalny. To mój czwarty wózek więc mam porównanie :) Nowy kosztuje ok. 2 tys. zł, ja chcę 850 zł. kontakt elkraelkra@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam Teutonia Mistral S

up up

aktualne

Aktualne.
Zapomniałam dodać, że do wózka jest jeszcze moskitiera ale nie Teutonii, tylko uniwersalna w kolorze białym.

Inne tematy z forum

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...