Sprzedam buciki Nine West, moze na poprawiny :) rozmiar 6,5 USA

Temat dostępny też na forum: Wesele
Kupiłam bo były ostatnie niestety zaduże, nawet wkładki silikonowe nie pomogły. Może na poprawiny by się przydały :) długość wkładki 24,5 cm
Jeżeli , któraś jest zainteresowana zapraszam na allegro nick: betiblue1

A o to zdjecia, poprostu cudo
image
image
URL=http://imageshack.us]image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam buciki Nine West, moze na poprawiny :) rozmiar 6,5 USA

6,5 usa to jest 39 tak?? bym od Ciebie je odkupiła, bo uwielbiam buty z nine west ale mam rozmiar 35,5 polskie. Śliczne buciki.

Nie Aniu dla Ciebie będą również za duże ja noszę 37 , a to jest 37,5 i ta właśnie połówka jest o wiele za duża. Też mi się podobają są piękne :( , ale niestety musze sprzedać widać na zdjeciu jak brzydko odstają.

Aniu lubisz torebki Nine West , bo też mam do sprzedania była kupiona do tych bucików. Jest ze skórki na krótkim grubym łańcuszku, kolor mleczny + do torebki był portfel i na komórkę ubranko też ze skórki . Zrobię zdjęcie i wstawie na forum.

za torebkami tak nie przepadam jak za butkami. A jakie butki do ślubu sobie kupiłaś? też z nine west?

Swietnie buty kurcze ale jak mam 35 a czasem 36 szkoda :(

Muszę dodać , ze już nie ma bucików w sprzedaży w Alfa centrum jak i również w Warszawie skończyła się kolekcja nawet w stanach :) nie będzie miała co druga na ulicy w Gdańsku.

Niestety nie kupiłam do ślubu z Nine West , ponieważ za każdym razem co byłam w Alfie to mieli albo za duze albo za małe (powiem nawet ze wciskałam sie w 35 :) i z Warszawy też nie mogły sprowadzić bo już nie było. Mam super wygodne buciki z Warszawki, bardzo eleganckie , ale nie tak piękne jak z Nine West. W trojmieście katastrofa jeżeli chodzi o kupno pięknych , fajnych butów na ślub. Wszystkie oklepane i brzydale :)

Jak tam Aniu przygotowania do waszego ślubu , pełną parą idą.
Już nie mogę doczekać się na spotkanie z Wami. Zostaliśmy przy Kaszubskiej Strzesze , bedziecie robić zdjecia moze w małym smrodku od kurników jak zawieje wiatr hi hi hi hi hi hi .... praca w ekstremalnych warunkach.

:) damy radę :)
u nas powolutku...bez wariacji przedślubnych :) mamy salę, kościół, Fotografa, Wizażystkę ;), Fryzjera, samochód, kwiaty, wybrane obrączki, i jeszcze kilka innych rzeczy...
jeśli chodzi o suknie ślubne, to na razie mój nr. 1:
image
może widziałaś do takiej sukni jakieś buciki? właśnie przeglądam nine west i jakoś nic mi nie wpadło w oko. A oto mój ostatni zakup z nine west:
image
Pozdrawiam,
Ania

image jeszcze te są ok, ale nie do końca mi się podobają, a muszę mieć zabudowane niestety na październik :(

image
te są śliczne na letni ślub

Suknia piękna i ciekawa, sama w sobie bogata. Poszukam bucików do niej moze bede w następny weekend w Warszawie lub w Łodzi to zobaczę i dam Ci znać . Czy zakładasz welon do tej sukni, bo bez niego też pieknie by było.
Piszesz , ze macie fotografa Ciekawe kto Wam jeszcze tak dorównuje :)
Strasznie chciałabym Was zabrać do Wilna , abyście Tam dodatkową sesję zdjęciową zrobili, liczę i liczę koszta jakie były by związane z tym wyjazdem :)

sorki za błedy , ale jestem w pracy :)

Te blado różowe buciki nawet by pasowały , ale na październik nie za bardzo myślałam , że w sierpniu macie :) Co ja Ci będe doradzać przecież masz zmysł artystyczny i jesteś bardziej wrazliwa na piękno niż nie ktore z Nas. :) :) :) :)

raczej welon u mnie odpada - mam jeszcze krótsze włosy niż ostatnio ;) myślałam o różowych storczykach we włosach, a w wiązance różowe storczyki i zielone przewiązane tiulem takim różowym jak w sukni bądź zielonym wąskim ale bardzo długim, który by się spuszczał właśnie zamiast welonu - taką mam wstępną wizję....
Wilno :))))))))))))))))))- nieziemski plener byłby w tak pięknym miejscu :)

zaraz po weselu, czyli następnego dnia, chcemy w podróż poślubną lecieć na Kretę i na Santorini zrobić plener :)

A suknię możesz wkleić na weselnik, czy raczej wolisz nie pokazywać przed ślubem??

A o to moja juz we wrześniu kupiłam :) kolor ecru.

image

image

Czy sądzisz , ze do niej będą ładnie pasować kallie pomarańczowe w padające w bronz, a może masz inny pomysł wolę pytać sie ekspertów.
Wiza mi zrobiłaby makijaż w tych kolorach byłam na próbnym rewelacja, jest cudowna.
Nie mam pomysłu na włosy kok odpada oklepany i nie modny , loczki chyba też odpadają zostanę chyba przy gładkich prostych + grzywka.

:)suknia piękna, prześliczna jest ta koronka u góry, na pewno ta suknia cudnie wysmukla, myślę, że kalie pasowałyby znakomicie, szczególnie, że będą też pasować do kolorystki makijażu. Pośpieszyłaś się z zakupem sukienki ;). Ale już do 30 niewiele zostało, czy coś jeszcze macie nie załatwione?

Samochodu nie mamy zastanawiam się nad warszawą, wołgą lub starym merasiem, albo coś innego starego, a tak pozatym to chyba wszystko juz mamy. Kamerzystę nie bierzemy, zespół mamy z Gdyni, fotografów już dawno mamy :) . Brak alkoholu czekam na promocje. Już horrory śniłam związane ze ślubem :) , każdy z gości został poinformowany , że może lekko trącić kurnikiem atrakcje za darmo , ale po pierwszych kieliszkach nie bedzie przeszkadzac :) Och zapomniałam o najważniejszej rzeczy brak bielizny na noc po ślubną i nie mam podwiązki są takie brzydkie okropnie duże.

cześć
i co dogadałyście sie z moją koleżanką co do tej sukni?

to było oczywiści do www.bw.dj.pl

czesc Beata! Wstępnie już się dogadałyśmy, jednak na 100% dopiero uzgodnimy wszystko na początku czerwca. :)

jak wam sie uda dogadać, to się cieszę
to spory wyadatek :)

Beti widziałam ładne podwiązki w gatta w medisonie...kiedyś były też w h&m ale jak szukałam dla Przyjaciółki na panieński to już ich nie było i w końcu kupiłam w starym manhatanie w pasmanterii niebieską.

Dzięki Ania , przejde się do Medisona .