Sukienka na uroczystości, święta Jane Nomad (2) sprzedam jak na zdjęciu ani razu nie została ubrana bo była kupiona za... shelby Reima tec kombinezon zimowy róż 80 (1) sprzedam zimowy kombinezon dla dziewczynki 80cm stan bdb użyty kilka razy... annika1801 Oddam kilka ciuszków dla dziewczynki od 110 do 116 (5) bluzy,spodnie,sukienki,bluzki,odbior dzis lub jutro orunia górna sylwia
Nowe kapcie do szkoły 33, 34 (9) granatowe w kropki zetpol, 33, nowe z metka 10 zl... Risika Meble dla chłopca Black Red White (3) Witam.Sprzedam pilnie meble do pokoju dla dziecka,kolor czerwony,cały zestaw... Wojciech sprzedam śliczne 3 sukienki: biała z baskinką rozm.L, morelowa mała bombeczka u dołu oraz różowa - tanio (30) Witam, mam do sprzedania nową sukienkę z baskinką rozm. L kolor: biały -... katej24 Zostań konsultantem ORIFLAME: 30 % tańsze kosmetyki dla siebie (6) Witam, zostań konsultantem cenionej firmy: "ORIFLAME". Dorób sobie do pensj,... katej24 Sprzedam śliczny płaszczyk DORA - dla dziecka (72) Witam, Mam do sprzedania śliczny płaszczyk DORA,płaszczyk jest w klosz. Mogę... katej24 Avent butelki do mleka 125 ml i 260 ml oraz wypazacz do butelek tanio (15) Witam, mam do sprzedania używane butelki Avent: 125 ml 3 szt oraz 250 ml 1... katej24 Sprzedam 2 nowe koszule do karmienia XL (11) Sprzedam dwie nowe koszule do karmienia. Rozmiar z metki XL -szer. pod... nika_22 Wózek Chicco: gondola + spacerówka: niebieski śliczny: fotelik sam. GRATIS i torba na zakupy (23) Witam, mam do sprzedania używany wózek firmy: Chicco 2 w 1, stan: dobry+,... katej24 Sprzedam fotelik samochodowy Chicco od 0-18 kg kolor:turkus (7) Witam, mam do sprzedania fotelik samochodowy Chicco od 0-18 kg kolor:turkus,... katej24 Ciuszki, buciki, czapeczki Roz.50-116, laktator, mata Fisher Price, wyparzacz oraz butelki AVENT, spodnie ciążowe :) (24) Witam, mam do sprzedania ciuszki od Roz.50-116, czapeczki, buciki,... katej24 Sprzedam Nutramigen 1 (1) Sprzedam 5 puszek mleka Nutramigen 1, bez Lgg. Cena w aptece 17 zł. Cena za... Magdalena Oddam potrzebujacej mamie bujak fisher price (5) witam. do oddania mam dla potrzebujacej mamy bujaczek. jest w bardzo... Linn86 Pościel do przedszkola (4) Witam! Sprzedam używaną przez moją córeczkę pościel do przedszkola, z... Pollyanna Zajmę się twoim szkrabem (1) Witam potrzebujesz niani to napisz albo zadzwoń do mnie chętnie zajmę się... amela22 Sprzedam za 40 zł krzesełko do karmienia baby ono (3) jak w temacie. sprzedam w dobrym stanie krzeselko do karmienia baby ono kolor... magda Krzesełka i stolik mammut za 40 zł komplet (3) jak w temacie. sprzedam w dobrym stanie krzeselka i stol ikea mammut... magda Chętnie pomogę potrzebującej (przyszłej) mamie (5) Mam do oddania ubrania ciążowe w stanie dobrym i bardzo dobrym, rozmiary... futuremum