Pościel do przedszkola, wypełnienie + 2 zmiany, dla chłopca i dziewczynki. (4) Sprzedam pościel do przedszkola. Szczegóły i zdjęcia w ogłoszeniu... Kaaaa Oddam rzeczy rozmiar 34/36 (1) Mam sporo rzeczy zadbane ale szkoda mi wywalić bo są w dobrym stanie sporo... monka10 Sprzedam stojak do wanienki wraz z wanienką (9) Sprzedam rozkładany stojak do wanienki wraz z czerwoną wanienką. Cena-40 zł... primavera
Stolik mamut IKEA (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/stolik-mamut-ikea-ogl56853098.html chinka Kombinezon chłopiec 6+ (1) Witam, sprzedam rewelacyjny komplecik na zimę. Spodnie są ocieplane od środka... MARTA Sprzedam Cybex Aton 2 z baza - czerwony (5) Stan idealny, używany od czerwca 2014 przez jedno dziecko. Kompletny fotelik... ewwa sandałki ecco 26 (14) takie jak w linku... tina85 Stolik Mamut Ikea (2) kolor czerwony, cena 39 zł zdjęcia na maila chinka Nosidełko turystyczne VAUDE (1) Sprzedamy prawie nowe (raz używane) nosidełko turystyczne dla dziecka do 2 r.... Ola Sukieneczka na chrzest/roczek/wesele (9) Mam do sprzedania śliczną sukieneczkę wraz z bolerkiem , opaską i bucikami.... zetttttt..... Zabawki dla maluszka 3 (1) 1. Kostka sensoryczna Lamaze - grzechotki, ukryte lusterko, szeleszczące... Ewa7777 Nowy z papierami Peg Perego Mini Denim plus pałąk (2) sprzedam tygodniowy w 100 % wozek peg perego mini, tapicerka jeansowa,... Pliko Mini Zabawki dla maluszka 2 (1) 1. Książeczka Fisher Price Liczymy zwierzątka - uczy liczyć, nazw zwierząt,... Ewa7777 Sukienki damskie (2) Sprzedam sukienki cena 30 zł za sztukę brzoskwiniowa rozmiar 42 nowa... Wiktoria1906 Rower biegowy b'twin decathlon różowy + kask (6) Mam do sprzedania jak w tytule. Stan bardzo dobry. Córka dosłownie kilka... Arianne_80 Bebilon Pepti 2 DHA (1) dwie zamknięte puszki każda po 450 g 25 zł za obie rdorota@o2.pl... doris21_2007 Rower biegowy b'twin decathlon czerwony (3) Sprzedam jak w tytule. Stan bdb, zarysowania od podnoszenia na rurach od... Arianne_80 sprzedam 2 foteliki BeSafe Izi Comfort - niebieski i różowy - stan bdb (6) sprzedam 2 foteliki BeSafe Izi Comfort - niebieski i różowy. Cena za 1... Arianne_80 Buciki LEGO dla małego chłopca, r. 22 (7) oryginalne, przesłane z USA, polecam gorąco:... november rain Sprzedam ubranka dla chłopca-1,5-2 latka (2) 1. Sweterek George w paski czerwono czarne z kapturem 25zł... basiab