sprzedam kołyskę z pościelą (6) Witam, mam do sprzedania śliczną kołyskę,z nowiuśkim kompletem pościeli... skarlet Sprzedam fotelik do 13 kg Concord x-line (5) Witam, Sprzedam fotelik do 13 kg ( nie posiada wkladki dla noworodka).... kasiaczek Sprzedam (1) http://allegro.pl/show_item.php?item=725633566 MAMUŚKA :)
Sprzedam ciuszki po synku (2) oczywiście mogę zakończyć aukcję i sprzedać je -jeśli ktoś jest chętny... Mama Sprzedam chustę kółkową kangoogoo (3) sprzedam lnianą chustę kółkową kangoogoo cena chusty 40 zł weronika77 SPRZEDAM UBRANKA DLA DZIEWCZYNKI 6-9 M-CY, R.74 (7) ZDJĘCIA WYŚLĘ NA MAILA :) CENY NAPRAWDĘ DO PRZYJĘCIA :) jhinca@tlen.pl dziób Sprzedam...różne (16) Mam na zbyciu 2 testy "do samodzielnego wykrywania wycieku wód płodowych"... joaśka Sprzedam buteleczkę Lefaxu (8) Niestety, mojej córeczce nie pomagal. Buteleczka ma 50 ml, ja zużylam 10 może... aanka122 sprzedam firmowe ciuszki dla dziewuszki 3-9mcy (29) sprzedam w swietnym stanie... olga Kombinezon dla dzidziusia :) SPRZEDAM (7) Witam, mam do sprzedania kombinezon jesienny dla niemowlaczka, w sam raz na... RENNI SPRZEDAM KOMBINEZON NA ZIMĘ R.74 SŁODKI !!! (1) FIRMY DOMINIKA !! FAJNIE ROZPINANY, ODPINANE BUCIKI, REKAWICZKI NA... dziób Sprzedam nosidełko BabyBjorn - nowa cena !!! (5) Dziewczyny mam do sprzedania nosidełko BabyBjorn w koloze czarnym z drugiej... alycja_83 Sprzedam parasolkę ZIKO dla dziewczynki stan BDB (3) http://www.allegro.pl/item721503635_ziko_super_parasolka_spiworek_i_inne_doda... Agusia:) Sprzedam spacerówkę dla dziewczynki ZIKO stan BDB (1) Link do aukcji:)... Agusia:) Wózek Implast Bolder 4 **SPRZEDAM* (16) Sprzedam wozek (gondola + spacerówka przekładana w obie strony) Implast... aleksandraa20 Sprzedam kurteczki i kamizelke........ (8) 1.KURTKA ZIMOWA 5-10-15 ROZ.80 CENA 20 ZŁ... ewcia2102 Sprzedam "wyprawkę" dla mamy i maluszka (1) Jeśli ktoś byłby chętny, mam do sprzedania: Dla mamy: 1. Laktator... moni1983 Sprzedam nowiutką prostownicę do włosów (8) Witam dziewczyny. Na gwiazdkę dostałam dwie prostownice do włosów, jedną z... RENNI sprzedam MEDELA MINI ELECTRIC (25) zakupiony w akpolu w marcu 2009( na gwarancji)oczywiscie sprawny z pudelkiem... monika Sprzedam karuzelę Fisher Price z misiami (24) Sprzedam karuzelę Fisher Price z misiami i projektorem. Każdy zapewne wie... Ewela25*