paka ubran dla chlopca, rozmiary od 104 do 116 (5) sprzedam za 50 zl ubrania dla chlopca, bluzy z kapturem, kurtka jesienna,... mama Jesienny płaszcz dla mamy (1) http://fotoo.pl//out.php?i=1138871_pa197408.jpg... Lilith. Ubranka dla dziewczynki od urodzenia do dwóch lat (1) Mam na sprzedaż duża ilośc ubranek dla dziewczynki. Kombinezony zimowe,... mama4
Sprzedam fotelik samochodowy BRITAX 9-36 kg (1) Fotelik w BDB stanie po jednym dziecku. Mozliwosc obejrzenia. Cena 200 zl.... Dorota Kurtka C&A , 3W1 rozmiar 128 (1) Cena 45zł. Malutkie rozcięcie na wysokości mostka.... blueapia Buciki ocieplane Zara 18 (1) Sprzedam buciki ocieplane Zara Baby rozm. 18, cena 50zł. Stan butków... blueapia KURTKI chłopiec 110-116-122 JESIEŃ/ ZIMA (6) 1. Marki REBEL zimowa ROZMIAR 122 ( ale moim zdaniem jest trochę mniejsza,... joaśka Sprzedam ubranka dla dziewczynki 56,62 (1) Sprzedam ubranka dla dziewczynki praktycznie od urodzenia do 3 mca Wszystko... Paula Mleko Bebilon 1 sprzedam (1) Sprzedam mleko Bebilon 1. Mam 2 zamknięte opakwania po 1200 g każde.... OlaOla Nowe śniegowce z decathlonu (4) Sprzedam nowe (z metką) śniegowce kupione w Decathlon. Rozmiar z metki to... margola13 różowa kurteczka jesienno zimowa lupilu za 15zł , rozmiar 104 (1) czyszczenie szafy, zdjęcia mogę przesłać mailem - dronning3@wp.pl margola13 dwa bardzo cieple płaszczyki zimowe za 10/15zł, rozmiar 110 (1) posiadam dwie sztuki - baaaardzo ciepłe , idealne na mrozy. czyszczenie... margola13 Nowy śliczny kożuszek 110 (1) Kożuszek jak nowy - kupiony przez babcię- nietrafiony rozmiar i nie doczekał... margola13 śniegowce z Lidla za 13zł , rozmiar 27, dla dziewczynki (1) Noszone sporadycznie wiec w bardzo dobrym stanie. kontakt dronning3@wp.pl margola13 kombinezony jesienny i zimowy dla maluszka rozmiar 52 po 15zl (1) szczegóły mogę podesłać mailem - dronning3@wp.pl margola13 Kurteczka jesienno - zimowa H&M 122 dla dziewczynki (1) sprzedam kurteczkę po mojej córce, kupiona w H&M w Niemczech, rozmiar z metki... margola13 Rękawiczki narciarskie i czapka pilotka Hello Kitty z H&M 1,5-4 lata (1) Śliczny i cieplutki komplecik w stanie idealnym, kupiony w h&m. zapraszam!... margola13 Kalosze Scooby doo , rozmiar 25 (1) kalosze założone kilka razy, kupione w smyku, w oryginalnym kartonie.... margola13 śniegowce rozmiar 25 za 15 zl (1) pozbywam się rzeczy ze strychu :) - szczegóły mogę przesłać mailem -... margola13 kozaczki i sniegowce dla dziewczynki 29 tanio i stan idelany (2) jak w temacie, chętnym podeśle szczegóły ze zdjęciami na maila zapraszam -... margola13