Oddam wanienkę z Ikea (2) Jak w temacie. Wanienka jak nowa, odbiór Gdynia Chylonia. asela Kozaczki Cortina rozm. 27 (2) Witam, Sprzedam kozaczki chłopięce:... Asia ZHU ZHU PETS duży zestaw i dwa chomiczki (5) sprzedam duży zestaw i dwa chomiczki, stan bardzo dobry, cena 60 zł... ziuzik
Buty zimowe nowe rozm.24 (1) Buciki leżą u mnie jako nietrafiony prezent i się marnują. Kolor czarny z... kola Sprzedam wozek głęboko spacerowy Joolz Day srebrny + fotelika Maxi cosi (5) Sprzedam komplet wozek głęboko spacerowy z gondola fotelikiem maxi cosi z... Huanita Pościel, kocyki, śpiworki dla dziewczynki mega cena (2) Mam do sprzedania zestaw pościeli z ochraniaczami oraz do tego dwa śpiworki... magus Zamienię zdublowany prezent Lego Duplo Kawiarenka na inny zestaw (5) Witam, córka otrzymała pod choinkę dwa identyczne zestawy Lego D*uplo... Alexandra13 Nowa barbie z ubrankami (3) zdublowany prezent Mikołajkowy sprzedam:... kometka013 Pieluszki Dada 5 (4) Cześć, mam do sprzedania pieluszki Dada 5 junior (15-25 kg). Łącznie 70... Marta Sprzedam mleko Bebilon pepti dha 1 (3) Witam, mam do sprzedania 3 puszki Bebilonu pepti dha 1. Okazało się, że synek... Emila Stelaż do wanienki dużej (1) Sprzedam stelaz na duzą wanienke w kolorze białym, stan dobry bo w niektórych... atimowka Balerinki rozm. 31 złote 10 zł (7) ze skorzana wkladka rozm 31... ja Fajne buty Nike - nowe!!! (4) Sprzedam nowe buty NIKE - raz przymierzone. Prezent, ale niestety okazały... oliwka82 Płaszczyk kurtka GAP 128/134 (3) Sprzedam płaszczyk GAP ,Jak dla mnie duze 128,stan idelany .Założony chyba z... Matyldaa Sprzedam dwa kombinezony KappAhl kaxs (11) Jak w tytule.Sprzedam dwie sztuki rozmiar 86 i 116 .Zakupione w sklepie... Matyldaa Zara szpilki 41 j/nowe (2) zakupione w salonie firmowym Zara i ubrane jeden raz na sylwestra, stan... ziuzik Fotel obrotowy Ikea Lomsk super zabawa dla dziecka!! (2) stan fotela bardzo dobry - ( mały minus za trzy maleńkie dziurki prawie... ziuzik Komplet na chrzest (4) Witam! Mam do sprzedania komplet do chrztu i tak naprawdę do noszenia na... wronka Krzesełko do karmienia (4) Sprzedam, link poniżej:... wronka Kurtka F&F zimowa 134-140 i rękawice H&M tanio (8) Kurtka z metki większa,le moja corka nosiła ją jako 134-140, rekawice w... Majka123