Sprzedam kamizelkę ślubną (6) Sprzedam kamizelkę ślubną rozmiar M/L. Osoby zainteresowane proszę o kontakt... .... Sprzedam Suknie Sincerity 3461, super stan - zapraszam :) (3) Sprzedam piękną śnieżnobiałą suknię amerykańskiej firmy Sincerity, model... Dominika Srzedam suknię ślubną z kryształkami Swarovskiego (3) Witam, mam do sprzedania suknię ślubną w rozmiarze 34-36 (regulowana) na... Dominika
Sprzedam po weselu (1) Sprzedam karton wodki Pan Tadeusz 0,5l. Za 18 zloty/butelkę. kontakt... Rumianek sprzedam (1) sprzedam suknie slubna na niska osobe (160cm)kolor bialy,kupiona w salonie... karolina nnt. Sprzedam WŁOSKIE *NOWE* Kozaki - 100% SKÓRA NATURALNA 38 (2) NOWE, nigdy nie używane kozaki Nowe lecz bez metki i bez pudełka - nie... Dori dekoracje slubne sprzedam (102) Witam przyszle Panny mlode, niedawno bralam slub i bylam zszokowana cenami... julia sprzedam weoln biały 250cm (2) http://img683.imageshack.us/img683/564/welon0.jpg Uploaded with... zuzika suknia dla dziewczyn 1.55-1.65 cmm (3) Sprzedam wygodną i lekką suknie ślubną. Suknia ma odpinany golfik wykonany z... syla002 Koszula SMOKINGOWA, pas SMOKINGOWY, muszka , butonierka BORDOWA (3) Witam, Mam do zaoferowania śnieżnobiałą koszulę smokingową firmy Kastor.... Martyna_P_ Demetrios 250 zł (2) Suknia firmy DEMETRIOS ,rozmiar 40/42/175 cm wzr +5 cm obcas, kolor: jasne... kasiam Dla kruszynki 200 zł (1) ikwidacja wypozyczalni .Suknia firmy sposa .rozm 34 / 165 wzrost + obcas 5 cm... kasiam wygodna, lekka, robiąca wrażenie suknia ślubna (9) Sprzedam wygodną i lekką suknie ślubną. Suknia ma odpinany golfik wykonany z... syla002 sprzeadm lampiony białe,czerwone serca (2) http://img46.imageshack.us/img46/4937/lampiony.jpg... zuzika oddam pieluchy huggis 2 mega pack (3) jw. nie wiem nie liczylam, moze brakuje 5 lub mniej pampkow. praktycznie cala... **emi sprzedam biżuterię i welon jak na zdjęciu (10) hej mam do sprzedania jak w tytule, cena do uzgodnienia. więcej info na... gosiakowa urzadzanie nowego mieszkania - sprzedam hokery (2) Dziewczyny, moze bedziecie zainteresowane. Mam do sprzedania 3 eleganckie... micrococcus SPRZEDAM PIĘKNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ (1) suknia ślubna, rozmiar 34-38, szeroka, z wdziankiem (koronkowy kubraczek na... welonka Sprzedam suknię Cindarella Farage 1700 PLN (7) Jestem pierwsza włascicielką, suknia w rozmiarze 36, 85 cm w biuście, 62 cm w... bombelek Sprzedam - Prosta i elegancka suknia 38/40 CLAIRE ivory/ecru z salonu Chantilly (3) Prosta i elegancka suknia CLAIRE ivory z salonu Chantilly. Szczegóły:... olako