Sprzedam Voucher wartości 400 zł do Spa :))) (6) Dziewczyny mam do sprzedania Voucher wartości 400 zł na zabiegi w Instytucie... sabinaub Białe buty ślubne - sprzedam!!! (6) Mam do sprzedania białe buty ślubne. Rozmiar 36 (ale jest zaniżony, bo ja... demonika Malaga Farage Sprzedam (8) Mam do sprzedania suknię Malaga Farege ecru na wzrost 174 plus obcas -r.38 z... klaya
SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ (1) Sprzedam suknię ślubną w rozmiarze 38 na 170 cm wzrostu+6,5 cm obcas. Suknia... Saori buty ślubne w kolorze ecru/gold - sprzedam (1) Mam do sprzedania buty ślubne firmy WITT, założone jeden raz, w dniu ślubu.... caesariatus spodnie roz 36-38 sprzedam ;] (1) Hej dziewczyny moze troszke nie na temat Przepraszam ale moze ktoras z was... jonka6 Sprzedam Galaxy farage 36/38 - Złota koronka (1) Sprzedam Sukienkę ślubną Galaxy Farage rozmiar 36/38 (metka) cena 1700zł... Magda Sprzedam poduszeczkę pod obrączki (13) Sprzedam poduszeczkę pod obrączki koloru ecri firmy Deco Risus... mariols Sprzedam suknie Danalea z salonu Beauty. (6) Sprzedam suknie Danalea, zakupiona w salonie sukien ślubnych BEAUTY we... Cytrusowa_0607 Moja relacja :) Pod Lipami Fotki Ostrzegam Polecam Sprzedam suknie i surdut :))) (94) Troche spozniona relacja, ale na nic nie mialam czasu, dopiero wrocilismy... sandruniax SPRZEDAM ATELIER DIAGONAL 814 Z salonu Madonna cena 1300zł (5) ZAPRASZAM, ROZM 36, NA WZROST 170, MAIL madzia19848@tlen.pl magda84 Poduszkę pod obrączki-sprzedam (1) Sprzedam Poduszkę pod obrączki,poduszeczka w kształcie serca w kolorze ecri.... Monika Musznik i kazmizelkę sprzedam :) (23) Dziewczyny, Mam do sprzedania musznik i kamizelkę mojego już męża :)... *karolcia* Sprzedam zarezerwowany termin 05 czerwca 2010 w domu weselnym Pod Aniołem (1) witam, sprzedam zarezerwowany termin w domu weselnym Pod Aniolem. Sala jest... isska sprzedam buty r. 38 (2) Mam do sprzedania buty hiszpańskiej firmy MENBUR rozmiar 38, białe ze... magda Suknia Silver Shine FARAGE- SPRZEDAM!! (5) Mam do sprzedania suknię firmy Farage Silver Shine z kolekcji 2009. Rozmiar... animalka sprzedam suknię ślubna rozm. 34/36 (1) Sprzedam suknię ślubną dla szczupłej dziewczyny. Wzrost ok 168cm. Suknia... aga SPRZEDAM SUKNIE ŚLUBNĄ!!! PILNE!!! ZOBACZ!!! (1) Zapraszam Wszystko w aukcji... Sylwek odsprzedam termin wesela w maju w Łegowie (1) witam mam do odsprzedania termin slubu na 22.05.2010r. w miejscowosci Łegowo... Lena zestaw do dekoracji koscioła sprzedam - dla firm przyszłych lub obecnych (16) witam, sprzedam zestaw do dekoracji kościoła składający sie z: 20... krop1