Sprzedam kolie i kolczyki, sliczny komplet slubny! (4) Sprzedam piekny komplet slubny - kolia i kolczyki. Jest sliczny, kamyczki... kasiaczek sprzedam suknie ślubna wzorowana na modelu 8196 Justin Alexander (27) SPRZEDAM SUKNIE PRZYJACIÓŁKI: Piękna dwuczęściowa suknia ślubna rozmiar 36/38... alycja_83 Sprzedam buty i szal (1) Sprzedam nowe buty rozmiar 38 kupione na zmiane ale jednak sie nie przydały i... Ewa30
Sprzedam suknie rozm. 34-36 (7) Witam, mam do sprzedania białą suknie rozmiar 36,ale jest regulowana z tyłu... malaniunia Sprzedam suknię (wieczorową , sylwestrową) (1) http://img337.imageshack.us/img337/9378/40880768.th.jpg oferty cenowe... ania SPRZEDAM MOJĄ UKOCHANĄ SUKIENKĘ!!!! (9) Sprzedam moją ukochaną sukienkę ślubną. Jest śnieżnobiała, jednoczęściowa -... Ela Sprzedam białą suknię ślubną Solange/ANDRE rozm. 42-44 (2) http://www.allegro.pl/item794567271_suknia_slubna_solange_andre_biala_roz_42_... kaasia Sprzedam etolę w kolorze śmietankowym :) (10) Witam, sprzedam etolę - futrzaka w kolorze śmietankowym - etola jest w stanie... Rumianek sprzedam buciki ślubne białe skórzane Caprice rozm. 38 (5) jak wyżej nosze na codzień rozm. 39, ale te buciki były dla mnie dobre... narzeczona81 sprzedam Demetrios 933 z kolekcji Lisa Ferrera (1) Witam, sprzedaję suknie Demetrios 933 kolor ivory. Posiada sześc warstw... marice ODSPRZEDAM NOWĄ KORONKOWĄ PARASOLKĘ (8) Jak wyżej... biała, koronkowa jeszcze z metką, bo zapomnieliśmy o niej jadąc... klara.stg Sprzedam suknie ślubną w kolorze ecru + dodatki gratis (5) Mam do sprzedania śliczną i wygodną suknię ślubną w kolorze ecru rozmiar 38 (... nataszka3 sprzedam suknie rozm. 38 (3) Sprzedam suknie Ashley firmy Gala. Rozmiar 38 (do 40 -suknia jest wiazana),... kalis Sprzedam COSMOBELLA 400ZŁ + DODATKI! (6) Witam, mam do sprzedania białą suknie rozmiar 36,ale jest regulowana z tyłu... malaniunia sprzedam 2 m szal tiulowy bardzo jasne ecru! (20) elegancki szal tiulowy, bez żadnych aplikacji, kupiony w Madonnie w Gdyni za... enjoy SPRZEDAM FUTERKO (6) MAM DO SPRZEDANIA ŚLICZNE ŚNIEŻNOBIAŁE FUTERKO(STAN IDEALNY ) MIAŁAM JE NA... domina BIAŁA KAMIZELKA Z MUSZNIKIEM "L" - sprzedam! (3) Sprzedam białą kamizelkę z musznikiem w rozmiarze "L" - NOWA! Nie ma żadnych... enjoy Sprzedam WHITE ONE 427 (1) Sprzedam rewelacyjną suknię WHITE ONE 427, rozmiar 36. Zapraszam do... Ola Sprzedam elegancką suknię ślubna, w kolorze ecru + dodatki (6) Mam do sprzedania śliczną i wygodną suknię ślubną w kolorze ecru rozmiar 38 (... nataszka3 Sprzedam welon z madonny (8) Sprzedam welon z salonu Madonna, długość około 90 cm, pięknie się mieni,... Rumianek