Klasycznie piękna suknia Karina - dodatki gratis (2) Chętnie przekażę Ci suknię, w której z pewnością poczujesz się najpiękniejsza... mag Pronovias Siliaba z salonu Madonna kolor ivory (2) PRONOVIAS SILIABA Z SALONU MADONNA KOLOR IVORY Rozmiar 38(M)... Adriana Engler Sprzedam sukienkę ślubną Darell kolekcja 2013 - rozmiar 38 (6) Witam, Sprzedam sukienkę ślubną Darell z kolekcji 2013 firmy Angel. Ubrałam... Marta
Ubranka na butelki (3) Mam na sprzedaż ubranka na butelki. Odbiór Zaspa roxi01@wp.pl... roxi Sprzedam PRONOVIAS INDIA white one 424 + nowe futerko rozmiar 36/38 (17) Mam do sprzedania piękną suknię model Pronovias white one 424 wykonaną z... Wyszłam~za~mąż~zaraz~wracam Zapraszam na moją aukcję (5) http://allegro.pl/urocza-biala-sukienka-plus-gratisy-36-tanio-i3720986208.html ma.ma SPRZEDAM SUKIENKĘ Z KAPELUSZEM!!! CUDEŃKO! (52) WITAM... SPRZEDAM SUKIENKĘ BIAŁĄ, ZDOBIONĄ KRYSZTAŁKAMI, Z PLISAMI I... kasia-m Sprzedam suknię ślubną Elisabeth Passion model E-2494T (1) Dziewczęta sprzedam suknię ślubną z tego roku. Zakupiona w lipcu w salonie... Karolina Piękna Suknia ślubna (1) MAM DO SPRZEDANIA ŚLICZNĄ SUKNIE ŚLUBNA , SZYTA BYLA W PROFESJONALNYM SALONIE... Anna.S nie moge sprzedac sukienki..zapraszam na licytacje...anna kara (1) dziewczyny nie moge sprzedac od dluzszego czasu sukienki...postanowilam wiec... anne kare kocham Sprzedam suknię MOn Cheri Jill 111202 (6) Zapraszam!... buecka SUKNIA SLUBNA (1) WITAM MAM DO SPRZEDANIA ŚLICZNĄ SUKNIE ŚLUBNA , SZYTA BYLA W... Anna Sprzedam suknię ślubną 34/36 na 160cm (5) Suknia w rozmiarze 34/36. Wzrost 160 + 6cm obcas. Suknie jak na zdjęciach... gosiar Piekna, koronkowa San Patrick Bahamas, 40-44 (1) Sprzedam:) szczegóły na tablicy:... Daria Cudowna suknia ślubna! (15) Sprzedam cudowną suknię ślubną Pronuptia Paris 2012 z kolekcji Feerie. Suknia... Calineczka1 Sprzedam suknię ślubną!!! (1) Witam, mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną firmy Papa Michel model... aganiox Suknia Slubna Brodway 36 (34-38) (1) Piękna princeska. Polecam :)... Margherita sprzedam suknię ślubną (3) Sprzedam białą, satynową suknię ślubną Hada ze zdobieniami. Wymiary: biodra-... anonim339 Suknia ślubna MARISA MADONNA r.38 dla wysokiej dziewczyny 175-180 (5) Witam, mam do sprzedania suknię Marisa Madonna. Śliczna z pasem... cloeszka buty LA BODA białe (1) Witam sprzedam buty koloru białego, firmy LaBODA rozmiar 37 wysokość 10cm... Roksa