poduszeczka pod obrączki (1) witam, zachęcam do obejrzenia:) pozdrawiam... Kamila Sprzedam suknię CYMBELINE Eco (Floraison) (4) Sprzedam przepiękną suknię firmy CYMBELINE Eco (Floraison). Suknia wykonana... Kasia Angel Giovani (3) Mam do sprzedania sukienkę Angel Giovani. Cena do negocjacji.... czarna84
Angel giovani (24) Sprzedam suknię Angel giovani. Wstążka jest koloru wrzosowego, dodaję do tego... czarna84 suknia księżniczka demetrios 960 (1) Mam do sprzedania piekna suknie Demetrios 960- typ księżniczka. Jest... anias Sprzedam przepiękna suknie księzniczkę (1) Sprzedam przepiękną suknię ślubną Demetrios 960 w kolorze białym. Jest to... user_137693583667 Sprzedam Suknie Xanthe Verise Bridal (1) Suknia Xanthe Verise Bridal z trenem, szyta na rozmiar 36 wzrost 180 :)... Kasia Demetrios B154 (3) Mam suknie do sprzedania szyta na wzór suknie Demetrios B154. Rozmiar sukni... Gosia Sprzedam suknię ślubną (1) Witam. Sprzedam suknię ślubną z salonu Marietta. Cena 400 zł do negocjacji.... wisienka125 SPRZEDAM za 220 zł piękną Hiszpanke !!!!!! (5) W zwiazku z przeprowadzką zalezy mi na szybkiej sprzedazy mojej sukni ślubnej... sweetangel171 buty arte di roma (4) sprzedam buty arte di roma, cena 80 zł, białe perłowe, obcas 5,5 cm... Ola Vera Wang Suknia ślubna oryginał USA (1) Mam do sprzedania oryginalną suknię znanej projektantki Vera Wang Link do... Monika Sprzedam suknię ślubną rozm 38/40 (3) Mam do zaoferowania białą suknię ślubną kupioną w 2013r. Suknia jest w dobrym... Harib_o Sprzedam Sukienkę Plus Dodatki Tanio ! (8) Witam zapraszam do zapoznania się moim ogłoszeniem, naprawdę tanio! bo nie... moniaa84 sprzedam suknie slubna tanio 40/42 (1) Srzedam tanio Piekną wyczyszczona suknie zakupioną w salonie... tygrysica_88 Dekoracja na wieczór Panieński (8) zawieszki na alkohol duży napis zwisające ozdobne girlandy szarfy... Oli Sprzedam ozdobę na auto (1) Jak w temacie http://allegro.pl/ozdoba-na-samochod-i3532854058.html Jeja123 Suknia na wzór Maggie Sottero, Rozmiar 36, 350zł (39) Witam, Suknia ślubna na wzór Maggie Sottero sd5230, przywieziona z UK.... ametyst Vera Wang Suknia ślubna oryginał USA (1) Mam do sprzedania oryginalną suknię znanej projektantki Vera Wang Suknia... Monika Suknia ślubna ecru 38 (1) Witam! Mam do sprzedania suknię ślubną z ogłoszenia:... Gosia