Sprzedam suknię dla niskiej panny młodej (1) Mam do sprzedania suknie Lisa Ferrera 714, zakupiona w 2015 roku. Suknia... l_missbossy Sprzedam suknię ślubną Sincerity 3765 (2) Witam mam do sprzedania suknię ślubną Sincerity model 3765. Suknia jest z... MARTA Suknia rozmiar 48 (1) Sprzedam Suknie rozmiar 48 szyta w jednym z Gdyńskich salonów.Suknia jest... an
Sprzedam suknię ślubna rozmiar 34/36 - możliwość zwiększenia rozmiaru do 38/40 (37) Sprzedam suknię ślubną koloru śnieżnobiałego - wraz z bolerkiem na krótki... marta_wronik Suknia Galaxy Cineve r.38 + welon Cinderella 450zł całość! (1) Witam, Link do ogłoszenia:... sukniagalaxy Suknia rybka Agora 36 małe 38 (1) http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-rybka-CID87-IDbLwkJ.html Suknia jest... sylwia Suknia ślubna plus size ecru anna kara arya white 42-46 (1) Sprzedam suknię inspirowaną sukienka anna kara arya white. sukienka jest... Magdalena Suknia ślubna Gala Erato rozm.34 (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/ogloszenia.html?formSended=1&formSendedFrom=s... Ania Suknia Nikola z kolekcji Viola Piekut 2015 (2) Witam, Mam na sprzedaż oryginalną suknię ślubną z Atelier Violi Piekut -... user_137693108651 Ozdoby na samochód (1) Hej dziewczyny, może któraś z Was będzie zainteresowana odkupieniem ozdób na... nikaska SUknia ANNA KARA GAYA (4) Witam mam do sprzedania suknię projektu ANNY KARY model GAYA. Suknia jest... Ola Sprzedam śliczną suknie ślubną r 42-46 (1) Witam Sprzedam suknię ślubną rozmiar 42-46 na 165cm plus obcas 5 cm.... Martylkaa Sprzedam przepiękną suknię ślubną Elizabeth Passion z kolekcji 2014 (1) Witam, zachęcam do zakupu wyjątkowej sukni ślubnej. Szczegóły w ogłoszeniu... martta13 Sprzedam sukienkę ślubną "kami" emmi mariage (1) Witam Mam do sprzedania sukienkę ślubną Emmi Mariage model "Kami". Cena... Ania Sprzedam welon katedralny (2) Kolor ecru, na koncu zaokraglony z tiulu wloskiego. Cena ok 50 zl Lexion Sprzedam buty ślubne. (1) Sprzedam buty slubne rozm38/39 z odkrytymi palcami, kostka zakryta zapinane... Lexion Sprzedam dwa nowe welony (1) Witam, posiadam do sprzedania dwa nowe wolny w kolorze ivory. Jeden w cenie... Kamila Sprzedam suknię ślubną. (2) Witam mam do sprzedania nowa suknie ślubną. Typu princesska. W kolorze... Kamila Sprzedam napoje - pepsi + sprite (9) Hej, zostały nam po weselu napoje: - 2x zgrzewka pepsi 1L po 15 butelek - 2x... kacha Suknia ślubna Made in USA (1) Witam serdecznie, mam do sprzedania suknie ślubną projektu ENZOANI z kolekcji... Piopan