suknia slubna (4) biala gorset+spódnica,stan bdb. czyszczona, wzrost176+5cm.obcas, rozmiar36-40... maniana biala kamizelka rozm.58 sprzedam (6) ładnie leży, na mniejszego Pana też bedzie dobra krynka3@o2.pl... maniana sukienka Cubus na wesele poprawiny :) kolekcja 2011 (11) witam ma do sprzedania sliczna sukienke doskonala na wesele rozmiar 42 moze... ewa
Sprzedam wspaniałą suknię ślubną wraz z szalem 1100 zł (6) Witam! Jeśli do ślubu nie szukasz sukienki typu "beza" ani "spadochron", ale... Emilia Na sprzedaż suknia ślubna w większym rozmiarze 46-48-50 (1) Link do ogłoszenia:... nika_22 Suknia na weslele dla świadkowej itp. (1) Suknia kupiona w Centrum na Chrobrego w roku 2010 za 450zł. Suknie sa do tej... malaniunia Sprzedam białą suknię ślubną roz 38 (14) Sprzedam białą suknię ślubną rozm 38, na ok 166cm+obcas. Suknia zakupiona w... karolinkaku Sprzedam suknię ślubną rozm. 44/46 (1) Witam, mam do sprzedania suknię ślubną...link do aukcji oraz zdjęć, w razie... olcia529 Sukienka czeka na nowa włascicielke (29) Sprzedam piękną suknie ślubną, znanej amerykańskiej firmy Sweetheart numer... aanulkaa Fontanny czekoladowe (4) Witam serdecznie Na własne wesele kupiłam dwie fontanny czekoladowe. Dużą... Tweetie sprzedam CINDARELLE FARAGE 700ZL (1) Rozm 38/40 wzrost od 167 do 1,70 ekri (welon ,diadem) wyszywana szkiełkami... kornelia79 SPRZEDAM SUKNIĘ MICHEL (2) Mam do sprzedania jednoczęściową suknię ślubną Michel białą, koronka biel +... Edyta Sprzedam suknię Cosmobella 7322 r. 36/38! (2) Sprzedam białą suknię Cosmobella7322. Rozmiar 36/38. Wykonana jest z organzy... toldinka ZASADY FORUM "WESELE" (dot. działów SPRZEDAM/KUPIĘ) (1) 1) W kategorii forum "Wesele" powstały podkategorie "sprzedam" i "kupię", w... Admin SPRZEDAM PIĘKNĄ SUKNIĘ Z SALONU AGNES - MODEL 10331 (11) W imieniu przyjaciółki i potwierdzam, że suknia piękna - może tu znajdzie... Karolinka29 Sprzedam suknię ślubną Maggio Ramatti Cancan r.36-38 falbanki!!! (7) Witam!!! Mam do sprzedania suknię ślubną Maggio Ramatti model Cancan.... madziabe Buty ślubne (4) Buciki rozmiar 37-... Anita# Sprzedam suknię PRONOVIAS HELICE rozm.36/38!!!!! (3) Mam do sprzedania przepiękną suknię PRONOVIAS HELICE w rozmiarze 36/38.... Karolina etola - białe futerko (2) Sprzedam białą etolę, którą miałam założoną tylko raz w drodze do kościoła.... barbaritka1503 Suknia ślubna (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/uzywana-suknia-slubna-rozmiar-3... ~S