Sprzedam ciepły zestaw dla chłopca 0-6mcy firmowy jak nowy 16sztuk + gratisy

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Zestaw składa się ze ślicznych, chłopięcych ubranek na pierwsze miesiące życia. Ubranka są bardzo praktyczne, wykonane z przyjaznych i bezpiecznych dla dziecka materiałów. Znanych i cenionych firm,dobrze się piorą i noszą. Ciuszki są używane, w stanie bardzo dobrym. Czyste i zadbane. Razem 16 sztuk + gratisy
image
1. Sweterek Mini Mode. Rozm. 0-3m (większy)
2. Ogrodniczki, z mięciutkiego sztruksu, ocieplone bawełnianą podszewką. Rozm. 1-2m (zdecydowanie większe)
image
3. Bawełniana bluzeczka Pixe. 100% bawełna. Rozm. 2-4m (większe)
4. Bawełniana bluzeczka Pippi. Efekt 2w1. Rozm. 62/68
5. Modne jeansy Marks & Spencer. Miękki ale grubszy materiał. Rozm. ok. 0-3m (większe)
image
image
image
6. Sweterek firmy francuskiej DPAM, nie gryzie, bardzo cieplutki, świetnie uszyty. Rozmiar 6m, ale będzie dobry już od ok. 4m
image
7. Mięciutki sweterek H&M. Rozm. 62cm
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam ciepły zestaw dla chłopca 0-6mcy firmowy jak nowy 16sztuk + gratisy

8. Bluzeczka GEORGE. 100% bawełna. Rozm. 0-3m (większa)
image
9-10. Dresik DISNEY. 100% bawełna. Rozm. Newborn (większy)
image
11. Wygodne spodenki ESPRIT, milutka bawełna. Rozm. 50/56 (większe)
image
12. Półśpioszki GEORGE. Rozm. 0-3m (większe)
image
13. Wesoły pajacyk NEXT. Rozm. NEWBORN
image
14.Śpioszki FIXONI. 100% bawełna
image
15. Wesołe śpioszki, przyjemny welurek. Rozm. 62 (większe)
image
16. Elegancki pajacyk Piccolo., efekt 2w1. Rozm. 68
image

Gratis 4 sztuki bodziaków w tym rozmiarze.

Cena za całość 90zł
sztuka ubranka wychodzi po 4,5 :)
Zapraszam

Re: Sprzedam ciepły zestaw dla chłopca 0-6mcy firmowy jak nowy 16sztuk + gratisy

hehe muszę przyznać, że ciuszki bardzo fajne :) a bluzeczka w żyrafki po prostu obłędna :) pozdrawiam :)

Dziękuje :)

jeśli byś te ciuszki sprzedawała pojedynczo i ustaliła cenę za ta bluzeczkę to daj znać ;)
a tak ogólnie to zaglądam na twoje sprzedażowe wątki nie raz i przyjdzie taki dzień, ze napewno się do ciebie uśmiechnę ;) teraz już mam wstępną wyprawkę skompletowaną, ale później jak już wszystko "wyjdzie w praniu" to napewno się odezwę, bo ciuszki masz fajne :) a że też jestem z górnej to nie będzie problemu ;) także do rychłego zobaczenia :)

Devil - póki co spróbuję ten cały zestaw sprzedać, bo taki skompletowałam i fajny i funkcjonalny mi się wydaję. No i cena też mniejsza za całość. Ale jakbym nie sprzedała, to przy zakupach u mnie tą bluzeczkę masz w gratisie ;))
Pozdrawiam w tą straszzzzną pogode :)

wstepnie prosze o rezerwacje napisalam na priv

Odpisałam :)

Bardzo fajne ciuszki, szkoda że w większości mały. A beżowy zestaw rewelacyjny

Inne tematy z forum

Fixed mecze (3 odpowiedzi)

Witam, oferuje dostęp do informacji o ustawionych meczach. Informacja jest darmowa, ale trzeba...