Sprzedam ciuszki ciążowe i inne ;)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Mam na sprzedaż troszkę ciuszków ciążowych, na zdjęciach nie są poprasowane (nie zdążyłam), ale do sprzedaży wyprasuję :) Wszystko w bdb stanie, z niepalącego domu, bez zwierzaków.

1. Dresowe, Atmosphere, roz. 42-44 (przerabiane u krawcowej)- takie do łażenia po domu albo wyskoczenia do sklepu :-) (8 zł)

Wymiary (elastyczne):
biodra: 55 cm x 2
długość od kroku: 80 cm

image
image

2. Lekka, zwiewna tunika. AX Paris, roz. 10 (ale ja mam "na górze" 38-40 i była ok :) )- w biuście jest elastyczna :)- wzór w liście, na niektórych liściach naszyty wzór z koralików (widać na zbliżeniu) (12 zł)

Wymiary:
długość od ramienia: 74 cm
biust: max. ok. 110 cm (wtedy będzie mocniej opięta)

image
image

image
image

3. Spódniczka jeansowa H&M Mama, rozm. XL (jest naprawdę duża, ja w ciąży nosiłam L/XL i była na mnie za duża :( ) - kupiłam ją na allegro i ani razu nie ubrałam, jest w stanie bdb. (28 zł)

Wymiary:
biodra: do 60 cm x 2
długość: (liczona na "jeansie")- ok. 54 cm (typowa MIDI)

image
image

tył: (króciutki rozporek z tylu)

image
image

4. Jeansy H&M MAMA roz. L- stan bdb, są bardzo fajne, ładnie wyszczuplają sylwetkę :) (28 zł)

Wymiary: (lekko się naciągną, mają w sobie jakiś elastyczny dodatek :) )
biodra: 54 cm x 2
długość od kroku: 80 cm

Przód:
image
image

tył:
image
image

5. Spódniczka H&M MAMA, roz. XL (to samo co z jeansową spódniczką, za duża, nie zdążyłam jej ubrać w ciąży, jest nowa, bez metek). Jest bardzo kobieca. (32 zł)

Wymiary:
biodra: ok. 59 cm x 2
długość (liczona bez "golfa"): ok. 60 cm

image
image

6. Koszula biała na guziczki. Nowa. Rozm. z metki XL- ale jest mniejsza. Kupiłam ją jakoś w 6. miesiącu ciąży i tylko przymierzyłam- była za ciasna w biuście. Fajnie można wywinąć w niej kołnierz i mankiety ;) (28 zł)

Wymiary:
rękaw od paszki: 51 cm
rękaw od ramienia: 66 cm
długość od ramienia: 66 cm
biust: 47 cm x 2

image
image

7. Jeansowa sukienka na ciepłą wiosnę i lato, dla drobnej ciężarówki :) rozm. z metki XL- dostałam ją od koleżanki, która normalnie nosi rozm. 36 i jest niziutka, nosiła ją do 7. miesiąca ciąży. (8 zł)

Wymiary:
dlugość od ramienia: ok. 118 cm
biust: max. 50 cm x 2

image
image

8. Sukienka z materiału w dotyku przypominającego len- na pewno będzie super dla letnich mamuś. Rozm. z metki M- (tak jak wyżej- dla drobnej mamusi). Typowa szmizjerka. (8 zł)

Wymiary:
długość od ramienia: ok. 107 cm
biust: ok. 50 cm x 2

image
image

9. Lekka tuniczka firmy Atmosphere. Rozm. 12/40. Na zdjęciu wyszły zbyt jaskrawe kolory, są żywe, ale nie aż tak ;) (10 zł)

Wymiary:
długość od ramienia: 76 cm
biust: ok. 48 cm x 2

image
image

10. Tunika ciążowa, roz. 44 (ale będzie dobra dla mamuś noszących 42-44-46). Fajny, lejący się materiał i bardzo ładnie zrobiony dekolt. (15 zł)

Wymiary:
Długość od ramienia: ok. 84 cm (dla niższych mamuś może posłużyć również za sukienkę, jest długa!)
Biust: 50 cm x 2 (a max. 60 cm x 2)

image
image

11. Pomarańczowa bluzeczko-tunika Exhibit, rozm. z metki S/M- czyli ok. 38-40. Ma fajne guziczki i kieszonki na dole. (10 zł)

Wymiary:
Dł. od ramienia: ok. 67 cm
Biust: ok. 48 cm x 2 (ale "nadda" się jeszcze)

image
image

12. Czarna sukienka firmy Carry, rozm. L (ma uciętą metkę, gryzła)- nie jest ciążowa, ale ma świetny, elastyczny materiał i może posłużyć za krótką sukienkę dla niższej ciężarówki (ja mam 174 cm i dla mnie już była za krótka z brzuszkiem), albo tunikę dla wyższej. Jest kruczoczarna i nic nie zniszczona. Jest bardzo ładnie wykończona- falbanki na dekolcie i przy rękawkach. (20 zł)

Wymiary:
dł. od ramienia: 94 cm
biust: ok. 49 cm x 2

image
image

13. Coś dla maluszka: (18 zł)
nowa z metką sukieneczka-body Mohini (Cubus) rozm. 56
pajac rozm. 56 - firma Lindex (śliczny!)

image
image

image
image

14. Poduszka poporodowa- z łuską gryki- nowa. Mi się nie przydała, bo miałam szczęście nie być nacinaną i szytą podczas porodu. (10 zł)

image
image

15. Zielony sweterek bardzo mięciutki i miły w dotyku. Soczysty groszek :) Rozm. L, firma Zaza. Fajny na ciążę i po ciąży- praktyczny, bo rozpinany (do karmienia) (12 zł)

Wymiary:
dł. od ramienia: 60 cm
biust: 56 cm x 2
rękaw od paszki: 44 cm

image
image

Uff. To na razie tyle. W razie pytań:
Kasia. Tel. 793- 408-022
gg 2676850
e-mail: kgajowska@gmail.com

Ciuszki mogę wysłać pocztą albo odbiór osobisty gdzieś w 3mieście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam ciuszki ciążowe i inne ;)

Byłabym zainteresowana praktycznie wszystkimi ciuszkami ciążowymi (oprócz sukienki jeansowej). Wysłałam maila w tej sprawie.

już odpisuję :)

up up up :)

moze ktos jeszcze jest zainteresowany? :)

jezeli kamda nie zdecyduje sie na biala koszule to ja chetnie

jolga, biała koszula jest do wzięcia :)

Gdzie mieszkasz? W niedzielę jedziemy do Gdyni i Gdańska- jeśli gdzieś na trasie, to możemy podrzucić koszulę. Albo wysłać pocztą... Napisz do mnie maila, proszę :)

Wzięłabym jeansy H&M Mama L, w sytuacji jak powyżej. :-)

kamda da mi znać w przeciągu około godzinki, wtedy napiszę co i jak z jeansami :-)

wyslany;)

Mała aktualizacja:
Numery 1,2,4,5,10,15- nieaktualne!
Numer 3- nieaktualny.
Numer 6- biała koszula- nieaktualna. Leci do Jolgi.

Czyli zostały numery 7,8,9,11,12,13,14 :)