Sprzedam dwa wózki proBaby:PARASOLKA I SPACERÓWKA
Parasolka ProBaby spacerówka ProBaby
Mam do sprzedania dwa wózki firmy ProBaby.Osobno lub razem( razem taniej:) ).Opis:
PARASOLKA
Lekka,około 4 kg,skłądana jednych ruchem ręki,uzywana przez JEDNO dziecko przez okres około 4 miesięcy-generalnie jedt nowa,nie ma żadnych śladów użytkowania poza kołami,które były używane przez te 4 miesiące.Posiada pasy bezpieczeństwa,siedzisko jest podszyte czymś w rodzaju gąbki,dla wygody siedzenia.Kolory są żywe,nic nie jest sprane,ani zmechacone:)jest w stanie idealnym.Proponowana cena 85 zł,w sklepie nowa 120 zł.
SPACERÓWKA:
ProBaby Montana
Również użytkownikiem było jedno dziecko.Stan bardzo dobry.
Cechy wózka:
* bardzo lekki,
* prosto i szybko składa się - nawet jedną ręką,
* regulowane oparcie - 3 punkty,
* duże koła, przednie skrętne i bliźniacze,
* pasy 3 punktowe z szerokim przodem,
* dwie zdejmowane półeczki: dla mamy (skrytka z przykrywką 2 butelki) i dla dziecka,
* głęboki kosz na zakupy z szerokim dostępem od tyłu wózka,
* górne okienko w budce, przez które widać maluszka,
* wkładka ocieplająca na siedzisku i oparciu przypięta na rzepy,
* oryginalna folia przeciwdeszczowa,
* ocieplacz na nogi,
Cena 250 zł.
Wózki były uzywane zamiennie,gdy sie gdzies spieszylam lub gdy szłam do urzedu zaberałam ze soba parasolke,a na dluzsze spacery spacerówke.
-------------------------------------------------
Jeśli ktoś zdecyduje sie na zakup dwóch wózków OBNIŻAM CENE DRUGIEGO na 65 zł.Myślę, że to rozsadne ceny za prawie nowe wózki.
szukam też pilnie wozka dla mojego malucha-parasolki lekkiej do 6 kg ale z wyposazeniem-ochraniacz,folia,stojak na butelki
Mam do sprzedania dwa wózki firmy ProBaby.Osobno lub razem( razem taniej:) ).Opis:
PARASOLKA
Lekka,około 4 kg,skłądana jednych ruchem ręki,uzywana przez JEDNO dziecko przez okres około 4 miesięcy-generalnie jedt nowa,nie ma żadnych śladów użytkowania poza kołami,które były używane przez te 4 miesiące.Posiada pasy bezpieczeństwa,siedzisko jest podszyte czymś w rodzaju gąbki,dla wygody siedzenia.Kolory są żywe,nic nie jest sprane,ani zmechacone:)jest w stanie idealnym.Proponowana cena 85 zł,w sklepie nowa 120 zł.
SPACERÓWKA:
ProBaby Montana
Również użytkownikiem było jedno dziecko.Stan bardzo dobry.
Cechy wózka:
* bardzo lekki,
* prosto i szybko składa się - nawet jedną ręką,
* regulowane oparcie - 3 punkty,
* duże koła, przednie skrętne i bliźniacze,
* pasy 3 punktowe z szerokim przodem,
* dwie zdejmowane półeczki: dla mamy (skrytka z przykrywką 2 butelki) i dla dziecka,
* głęboki kosz na zakupy z szerokim dostępem od tyłu wózka,
* górne okienko w budce, przez które widać maluszka,
* wkładka ocieplająca na siedzisku i oparciu przypięta na rzepy,
* oryginalna folia przeciwdeszczowa,
* ocieplacz na nogi,
Cena 250 zł.
Wózki były uzywane zamiennie,gdy sie gdzies spieszylam lub gdy szłam do urzedu zaberałam ze soba parasolke,a na dluzsze spacery spacerówke.
Jeśli ktoś zdecyduje sie na zakup dwóch wózków OBNIŻAM CENE DRUGIEGO na 65 zł.Myślę, że to rozsadne ceny za prawie nowe wózki.
szukam też pilnie wozka dla mojego malucha-parasolki lekkiej do 6 kg ale z wyposazeniem-ochraniacz,folia,stojak na butelki