Sprzedam karuzelkę Chicco Muzyczny Domek
Karuzelka używana.
Stan bdb.
OPIS Z INTERNETU:
Elektroniczna karuzela do łóżeczka dziecięcego uspokaja i zabawia dziecko.
Uruchamia się automatycznie reagując na dźwięk płaczu dziecka.
Można ustawić jeden z trzech trybów: bez muzyki, muzyka klasyczna lub odgłosy natury. Gdy dziecko ma już 6 miesięcy, pałąk z maskotkami można zdemontować, a pozytywkę zamocować na ramie łóżeczka. Po zdemontowaniu maskotek dziecko może bawić się zwierzątkami z karuzeli i kolorowym domkiem.
Wyposażona w pilota, pozwalającego uruchomić ją z odległości
Zabawka przeznaczona dla dzieci od pierwszych dni życia.
Kupiłam ją na allegro i uruchomiłam tylko raz, pożyczyłam baterie od teściowej. Światełka i muzyczka działały super, ale się nie kręciła.
Podejrzewam, że albo baterie za słabe, albo w dwie minuty złota rączka naprawi błąd.
W związku z tym, że nie wiem, czy się kręci- niska cena, czyli 45 zł do negocjacji.
kgajowska@gmail.com
gg 2676850
793-408-022
Stan bdb.
OPIS Z INTERNETU:
Elektroniczna karuzela do łóżeczka dziecięcego uspokaja i zabawia dziecko.
Uruchamia się automatycznie reagując na dźwięk płaczu dziecka.
Można ustawić jeden z trzech trybów: bez muzyki, muzyka klasyczna lub odgłosy natury. Gdy dziecko ma już 6 miesięcy, pałąk z maskotkami można zdemontować, a pozytywkę zamocować na ramie łóżeczka. Po zdemontowaniu maskotek dziecko może bawić się zwierzątkami z karuzeli i kolorowym domkiem.
Wyposażona w pilota, pozwalającego uruchomić ją z odległości
Zabawka przeznaczona dla dzieci od pierwszych dni życia.
Kupiłam ją na allegro i uruchomiłam tylko raz, pożyczyłam baterie od teściowej. Światełka i muzyczka działały super, ale się nie kręciła.
Podejrzewam, że albo baterie za słabe, albo w dwie minuty złota rączka naprawi błąd.
W związku z tym, że nie wiem, czy się kręci- niska cena, czyli 45 zł do negocjacji.
kgajowska@gmail.com
gg 2676850
793-408-022