Sprzedam kombinezony 62,68 i czapkę (next, h&m)
1) Kombinezon H&M rozmiar z metki 62 (2-4m). Ale oczywiście posłuży dłużej. Kolor błękitny - może być i dla chłopca i dziewczynki. B. ciepły. Rozpina się na całej długości. Odpinany kaptur - super w foteliku samochodowym się sprawdza, butki.
W bdb stanie. Normalne ślady użytkowania - a w zasadzie prania, bo dziecko jedynie w wózku go nosiło.
Cena - 30 zł
2) Kombinezon NEXT rozmiar z metki 68 (3-6m). Kolor różowy. Rozpinany na całej długości. Fajny i ciepły.
W bdb stanie. Normalne ślady użytkowania - a w zasadzie prania, bo dziecko jedynie w wózku go nosiło.
Cena - 30 zł
Uploaded with ImageShack.us
3) Czapka + rękawiczki H&M. Super ciepłe. Wycięłam metkę. Ale rozmiar wg mnie 2-4 m-ce. Chociaż moja córka miała ją na sobie jak miała 3 m-ce i nadal była za duża - ale córeczka ur. się z wagą 3 kg.
Szer. bez rozciągania ok 35 cm.
Cena - 10 zł
Cena - 30 zł
2) Kombinezon NEXT rozmiar z metki 68 (3-6m). Kolor różowy. Rozpinany na całej długości. Fajny i ciepły.
Cena - 30 zł
3) Czapka + rękawiczki H&M. Super ciepłe. Wycięłam metkę. Ale rozmiar wg mnie 2-4 m-ce. Chociaż moja córka miała ją na sobie jak miała 3 m-ce i nadal była za duża - ale córeczka ur. się z wagą 3 kg.
Szer. bez rozciągania ok 35 cm.
Cena - 10 zł