Sprzedam laktator TT

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
Sprzedam laktator TT. Używany, ręczny, sprawny, jeszcze 3 miesiące na gwarancji. Dodatkowy zaworek, 2 prześciówki na butelkę o węższej i szerszej szyjce, butelka TT, pokrywka. Chyba wszystko napisałam co trzeba...
Paragonu nie mam bo oddałam dziewczynie, która kupowała ode mnie podgrzewacz (laktator i podgrzewacz kupiłam w tym samym czasie, wspólny paragon).
Odbior osobisty, Ujeścisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam laktator TT

Jaka jest jego cena ??

UAKTUALNIAM OGŁOSZENIE:

Sprzedam ręczny laktator TT. Używany tylko przez 6 tygodni, całkowicie sprawny, jeszcze 3 miesiące na gwarancji. Dodatkowy zaworek, 2 prześciówki na butelkę o węższej i szerszej szyjce (czyli chcę przez to powiedzieć, że pasuje i do butelek Tommee Tippee i Avent TEŻ!!!), butelka TT w komplecie ze smoczkiem (rozm. 1), zapakowany w oryginalny karton, nie mam tylko plastikowego pudełka.

Paragonu nie mam bo oddałam dziewczynie, która kupowała ode mnie podgrzewacz (laktator i podgrzewacz kupiłam w tym samym czasie, wspólny paragon).

Dołączam gratis silikonowe osłonki na piersi Avent (może 1-2 razy użyte, bo nie umiałam w tym karmić).

Odbior osobisty, Ujeścisko.
Cena 75zł.

Aktualne

hop do góry

Nowa cena 70zł.

Jak by ktoś chciał bez butelki to za 60zł.

do góry!

Jeszcze aktualne.
I razem z butelką za 60zł.
Można się targować :)

Inne tematy z forum

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Muza musi grać. (2839 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....