Sprzedam laktator TT

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
Sprzedam laktator TT. Używany, ręczny, sprawny, jeszcze 3 miesiące na gwarancji. Dodatkowy zaworek, 2 prześciówki na butelkę o węższej i szerszej szyjce, butelka TT, pokrywka. Chyba wszystko napisałam co trzeba...
Paragonu nie mam bo oddałam dziewczynie, która kupowała ode mnie podgrzewacz (laktator i podgrzewacz kupiłam w tym samym czasie, wspólny paragon).
Odbior osobisty, Ujeścisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam laktator TT

Jaka jest jego cena ??

UAKTUALNIAM OGŁOSZENIE:

Sprzedam ręczny laktator TT. Używany tylko przez 6 tygodni, całkowicie sprawny, jeszcze 3 miesiące na gwarancji. Dodatkowy zaworek, 2 prześciówki na butelkę o węższej i szerszej szyjce (czyli chcę przez to powiedzieć, że pasuje i do butelek Tommee Tippee i Avent TEŻ!!!), butelka TT w komplecie ze smoczkiem (rozm. 1), zapakowany w oryginalny karton, nie mam tylko plastikowego pudełka.

Paragonu nie mam bo oddałam dziewczynie, która kupowała ode mnie podgrzewacz (laktator i podgrzewacz kupiłam w tym samym czasie, wspólny paragon).

Dołączam gratis silikonowe osłonki na piersi Avent (może 1-2 razy użyte, bo nie umiałam w tym karmić).

Odbior osobisty, Ujeścisko.
Cena 75zł.

Aktualne

hop do góry

Nowa cena 70zł.

Jak by ktoś chciał bez butelki to za 60zł.

do góry!

Jeszcze aktualne.
I razem z butelką za 60zł.
Można się targować :)

Inne tematy z forum

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2365 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....