Sprzedam moją Papilio :)
Sprzedam suknię Papilio na wzrost 169 (+ 9 cm obcas) oczywiście istnieje możliwość skrócena bądź zwężenia. Suknia jest w kolorze szmapańskim. Rozmiar 38
Tren podpinany pod spód na wiązane troczki :)
cena 1700 zł
Do sukni dodaję kapelusz robiony na zamówienie w kolorze sukni, halkę która lekko podnosi dół spódnicy a na weselu można sie jej pozbyć (tak jak ja zrobiłam :)) buty (użyte tylko raz na lekcje tańca, w efekcie kupiłam inne więc te są prawie nieużywane) rozm 36, mogę również dorzucić opaskę do włosów, gotową do doczepienia kwiata.
Jest również możliwośc dokupienia kamizelki z musznikiem i butonierką idealnie pasujaca do sukni w rozm 54,
zapraszam do przymiarki (to nie kosztuje ;))
Fotki:
tył:

kapelusz i góra gorsetu:

ogólnie ;)

w tańcu ;)

Tren podpinany pod spód na wiązane troczki :)
cena 1700 zł
Do sukni dodaję kapelusz robiony na zamówienie w kolorze sukni, halkę która lekko podnosi dół spódnicy a na weselu można sie jej pozbyć (tak jak ja zrobiłam :)) buty (użyte tylko raz na lekcje tańca, w efekcie kupiłam inne więc te są prawie nieużywane) rozm 36, mogę również dorzucić opaskę do włosów, gotową do doczepienia kwiata.
Jest również możliwośc dokupienia kamizelki z musznikiem i butonierką idealnie pasujaca do sukni w rozm 54,
zapraszam do przymiarki (to nie kosztuje ;))
Fotki:
tył:

kapelusz i góra gorsetu:

ogólnie ;)

w tańcu ;)