Sprzedam: nawilżacz pow., sterylizator do mikrofali

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
1. Nawilżacz powietrza CLIMATIC 318, stan oceniam na dobry +, nie ma ani odrobiny kamienia, a stan tylko dobry, bo urzadzenie zżółkło troche z tylu na bialej obudowie, co oczywiscie nie wplywa na jakosc jego urzytkowania. Ponizej zdjecia.
Dane techniczne + opis przedmiotu:
nawilżacz ultradźwiękowy,
płynna regulacja stopnia nawilżania,
obrotowa dysza umożliwiająca sterowanie strumieniem pary,
eliminuje ładunki elektrostatyczne,
zapobiega chorobom, chroni skórę,
obsługiwana powierzchnia 25-50 m2,
całkowicie napełniony pracuje do 15 godzin,
pojemność zbiornika 6l,
energooszczędny i cichy, idealny do sypialni.
Cena 60 zl.
image
image

2. Sterylizator do mikrofali TEFAL. Świetnie sprawdził mi sie przy pierwszym dziecku, niestety nie posiadam juz mikrofali, wiec sterylizator w ogole mi sie teraz nie przyda. Mam do niego oryginalne pudelko.
Stan oceniam na dobry, gdyz ma pewna skaze, widoczna na zdjeciach, ktora nie wplywa w zaden sposob na pogorszenie funcjonowania sterylizatora.
Cena 15 zl.
image
image

Wiecej zdjec na maila, jezeli ktos bedzie zainteresowany.
Mozemy tez ponegocjowac ceny ;-)
Zapraszam tu lub na maila

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam: nawilżacz pow., sterylizator do mikrofali

Czy ten nawilżacz jest dalej aktualny???

oczywiscie, zapraszam serdecznie :-)

hopsa

do gory

hopsa

Mam pyt dot nawilżacza. czy to duże urządzenie i czy można regulować? Poza tym nie miałam nigdy takiego urządzenia. Czy są jakieś wymogi do spełnienia, np 30 cm od ściany ma stać, itp?

Ja też jestem zainteresowana tym nawilżaczem. Czy jeszcze aktualny??

Dziewcyny, tylko to znalazlam o tym nawilzaczu w necie wklejam ponizej, niestety nie wiem w jakiej odleglosci od scian i przedmiotow musi stac, nie zastanawialam sie nad tym, u mnie stal na parapecie.
Na ta chwile sprzedaz jest aktualna, ale nawilzacz wystawilam na allegro, jesli ktos zalicytuje, to nie bede mogla sprzedac poza aukcja (takie mam zasady, sama nie lubie jak cos licytuje, a tu aukcja przed czasem znika) a obserwuje go teraz 10 osob, wiec lada moment ktos moze zalicytowac.
Oto info z netu:
"Climatic 318 jest ultradźwiękowym nawilżaczem powietrza na zimną mgiełkę. W odróżnieniu od modelu 312 jest większy i przeznaczony do pomieszczeń o większej powierzchni. Zbiornik o pojemności 6 litrów wystarcza na maksymalnie 15 godzin pracy nawilżacza. W przypadku braku wody następuje automatyczne odłączenie przetwornika. Czerwona dioda informuje o pracy urządzenia. Nawilżacz powietrza Climatic 318 posiada regulację intensywności nawilżania. Obrotowa dysza umożliwia skierowanie wylatującej pary w dowolnym kierunku. Nawilżacz posiada przezroczysty zbiornik wody, co ułatwia kontrolowanie poziomu cieczy. Zbiornik posiada wygodny uchwyt do przenoszenia. Otwór wlewowy znajduje się na spodzie zbiornika. Zabezpieczony jest korkiem. Climatic 318 jest bardzo prosty w obsłudze. Wykonano go z trwałego i estetycznego tworzywa. Jest lekki przez co jego przenoszenie nie stanowi problemu.

Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza na zimną mgiełkę Climatic 318 ** Przeznaczony do pomieszczeń o powierzchni 25-50 m2 ** Całkowicie napełniony pracuje do 15 godzin ** Pojemność zbiornika 6,0 L ** Regulacja intensywności nawilżania ** Maksymalny wydatek pary: 260 ml/h ** Głośność < 35 dB ** Znamionowe napięcie zasilania 230V, 50Hz ** Maksymalny pobór prądu 38 W"

To może podaj link na allegro, gdzie można go zalicytować.

nawilżacz: http://www.allegro.pl/item505126545_nawilzacz_powietrza_climatic_318.html
sterylizator:
http://www.allegro.pl/item507395002_sterylizator_tefal.html

zainteresowanych zapraszam do licytacji, jutro sie koncza ;-)