Sprzedam suknię! 42/44 SINCERITY (oryginał)
Witam serdecznie.
Mam do sprzedania oryginalna suknię Sincerity (model 3728 - kolekcja 2013), zakupioną w salonie Celebrity Bridal w Gdyni. Suknia jest na wzrost 180cm.
Do sukni zakupiłam też pas z kryształami Swarovskiego od Pronavias. (Ale do tej sukni można dobrać sobie pas w zupełnie innym charakterze-mi się akurat marzył taki).
Do sukni dam halkę gratis zakupioną również w salonie Celebrity Bridal.
Suknia jest jak nowa. Bardzo wygodna. Pięknie wyszczupla.
Za suknię w salonie zapłaciłam 3500zł, dodatkowo za pas zapłaciłam 800zł.
Suknię bez pasa sprzedam za 1750zł. Suknię z pasem sprzedam za 2200zł. (Pas jest praktycznie nowy - brak jakichkolwiek śladów użytkowania)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na priv lub na e-mail m.waskiewicz1@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie :)
oto kilka zdjęć :)
POLECAM! :) i zapraszam na przymiarki!
Mam do sprzedania oryginalna suknię Sincerity (model 3728 - kolekcja 2013), zakupioną w salonie Celebrity Bridal w Gdyni. Suknia jest na wzrost 180cm.
Do sukni zakupiłam też pas z kryształami Swarovskiego od Pronavias. (Ale do tej sukni można dobrać sobie pas w zupełnie innym charakterze-mi się akurat marzył taki).
Do sukni dam halkę gratis zakupioną również w salonie Celebrity Bridal.
Suknia jest jak nowa. Bardzo wygodna. Pięknie wyszczupla.
Za suknię w salonie zapłaciłam 3500zł, dodatkowo za pas zapłaciłam 800zł.
Suknię bez pasa sprzedam za 1750zł. Suknię z pasem sprzedam za 2200zł. (Pas jest praktycznie nowy - brak jakichkolwiek śladów użytkowania)
Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na priv lub na e-mail m.waskiewicz1@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie :)
oto kilka zdjęć :)
POLECAM! :) i zapraszam na przymiarki!