Sprzedam tanio wielkanocną czapeczkę-różowy zajączek

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
Witam,sprzedam wielkanocną( i nie tylko)różową czapeczkę - zajączek,miękka,bardzo wdzięczna twarzowa czapusia dla małej dziewczynki 0-3 mies.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam tanio wielkanocną czapeczkę-różowy zajączek

O, widzę że Ci się w końcu udało. :)

neblina a nie lepiej zalozyc jeden watek i wstawic wszystkie rzeczy w jednym?

A jak? wrzucę tyle zdjęć?

Wrzucisz. Po prostu wklej wszystko w jeden wątek. Ponumeruj zdjęcia i opisy, żeby nie było zamieszania. Jak każda rzecz będzie osobno, to trudniej Ci będzie kontrolować sprzedaż i ew. oferty. A tak będzie wszystko w jednym miejscu. Łatwiej i dla Ciebie i dla kupujących. :)

Ok,postaram się,ale szczerze mówiąc mi tak jest łatwiej,pilnuję córeczki,doskakuję do kompa co chwilę na moment...nie mam zbyt duzo czasu...ale spoko...Jestem tu od niedawna nie znam sie na tym tak jak stałe bywalczynie,jednak dziekuje serdecznie za wszystkie cenne uwagi.

To może jeszcze taka rada: kiedy nie mam czasu (albo tak jak Ty - doskakuję do kompa ;) ) - najpierw piszę sobie calutką treść posta (razem z linkami do zdjęć) w np. WORDzie, a dopiero, kiedy mam już wszystko - wklejam na forum, czy gdzie tam chcę. To naprawdę duże ułatwienie. :)))

Neblina, dokładnie tak jak pisze mamtu. Dla nas kupujących również będzie łatwiej jak powstawiasz wszystko w jednym wątku a w tytule napiszesz, że sprzedasz rzeczy dla dziewczynki od do ;)

Inne tematy z forum

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Leśna Dolina (38 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...