Sprzedam torebkę RE +2-ga GrAtiS!!!

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Witam,

Do zaoferowania mam naprawdę śliczną czarną torebkę firmy RESERVED.Zakupiona 2 lata temu jako nowa za 149zł. W stanie naprawdę bardzo dobrym (widocznym na zdjęciach), minimalne ślady pęknięć na rączkach, ale to nawet nie pęknięcia na całej rączce tylko na jego brzegach. Na zdjęciach może się wydawać mała, ale spokojnie mieści format A4. Mi udawało się do niej pakować niestworzone ilości rzeczy większych i mniejszych i zawsze zastanawiałam się gdzie to wszystko się mieści.

Duża komora wewnątrz+zamykana na zamek+ małe po bokach. Od wewnątrz podnoszona cała klapa od dwóch mniejszych kieszonek, a za kieszonkami jeszcze jedna przegródka:) Więc miejsca a miejsca:)

Można ją nosić w ręce jak i jako listonoszkę- do wyboru do koloru:)

W gratisie dodaję drugą torebkę, tych samych gabarytów- jest to torebka worek na ramię czy jak kto woli do ręki:) BARDZO pojemna i prześliczna:) Torebka jest nie firmowa kupiona jako nowa też 2 lata temu za około 120zł.

PolECAm NApraWdĘ!!!

Link do zdjęć:

http://pokazywarka.pl/g8mx07-2/#zdjecie1523281

Możliwość odbioru osobistego jak i wysyłki:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam torebkę RE +2-ga GrAtiS!!!

Hop HoP:)

A po ile? ;-)

ZaPrAsZam:)

Świetna torebeczka, pokusiłabym się na taka, ale ostatnio kupiłam i na razie muszę się powstrzymać. Słuchaj, jak chcesz coś takiego sprzedać, to może skorzystaj z aukcji typu kupuje.to - selling nowy, połączony z fejsem i szczerze powiem, że o wiele tańszy niż allegro.

jaka cena?