Sprzedam wyjątkową BAJKOWą suknię ślubną 38-42

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Wesele
Przepiękna i oryginalna suknia ślubna. Byłam jej pierwszą i jedyną właścicielką, suknia jest po pralni chemicznej. Kolor czysta biel. Jest to jedna całość, z tyłu wiązana, więc pięknie się układa i dopasowuje. Myślę, że z powodzeniem może pasować na osoby w rozmiarach 38, 40, 42. Dla wysokiej osoby! Ja mam 180cm + niewielki obcasik, może być dla trochę niższej - na zdjeciach widać, że suknia nie ciągnęła się po ziemi. Była szyta, pierwowzór kosztował w sklepie 4000zł. Pięknie zdobiony gorset, ślicznie się mieni, ale nie jest przesadnie świecący, co jest plagą wśród sukien ślubnych :) Ma długi tren, oczywiście podwiązywany do tańca. Poza tym ma odpinane rękawki z koronki, można chodzić bez nich lub z nimi. Halka wszyta. Dół był na kole, które wyciągnięto z sukni w pralni, ale oczywiście sam drut mam nadal, więc można sobie wszyć z powrotem. Ale i bez tego suknia się pięknie układa :)
Jedna mała wada - maleńkie zaciągnięcie materiału po lewej chyba stronie. Tak suknia miała od początku i w ogóle nie było tego widać w trakcie ślubu. Stąd też taka okazyjna cena.
Suknia jest oryginalna i naprawdę piękna, o czym świadczyły słowa gości :)
GRATIS dodaję długi do ziemi, dwuwarstwowy welon, piękne białe rękawiczki oraz krawatkę dla faceta. Mam też do niej śliczne bolerko z długim rękawem, które mogę dodatkowo sprzedać za 50zł.

image

Więcej zdjęć tutaj:
https://picasaweb.google.com/107625707746204161481/Suknia#

Chciałabym za nią 700zł.

Mam też garnitur na szczupłego pana na wzrost 170-175cm, zdjęcia w galerii w folderze "ubrania".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam wyjątkową BAJKOWą suknię ślubną 38-42

Oczywiście sukienkę można przymierzyć, mieszkam na Morenie.

odświeżam :)

Zapraszam do obejrzenia :)

Obniżka - sprzedam za 500zł, bo naprawdę szkoda mi miejsca w szafie :)

Zapraszam!

Zapraszam :) Cena do negocjacji.

Jeszcze raz do góry :)

Może tym razem?

Inne tematy z forum

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Kusocińskiego (14 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Unikat (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na Morenie, jest to wygodne miejsce do życia zarówno dla rodzin, jak i dla...