Sprzedam x lander xq- gondola, spacerówka, fotelik maxi cosi .

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Mam do sprzedania wózek X Lander XQ .
W skład wchodzi:
-stelaż
-gondola
-spacerówka
-fotelik maxi cosi
-adaptery do fotelika aby pasowały na stelaż od wózka
-folia przeciwdeszczona
-śpiworek do spacerówki
-torba na akcesoria

Wózek został kupiony w sklepie" Mama i Ja " w tamtym roku w maju. Był używany od września . Stan idealny. Wszystko wyprane i świeże. Koła przednie skrętne co ułatwia prowadzenie wózka. Tylne koła duże niepompowane. Wózek wyposażony w kosz-bardzo pojemny.
Ten model idealnie i szybko się składa i rozkłada, każde elementy są montowane na tzw. klik co jest bardzo wygodne i łatwe dla mamy. Wszystkie koła wyjmowane na jeden przycisk.
Dodatkowo zostały zakupione adaptery za 100 zł do fotelika Maxi Cosi, aby pasował idealnie na stelaż. Adaptery można na stałe zamontować na foteliku co totalnie nie przeszkadza w montowaniu fotelika w samochodzie. Fotelik Maxi Cosi 0-13 kg jest w stanie idealnym. Posiada również wkładkę dla noworodka oraz budkę ochraniającą dziecko przed słońcem.
Wersja ze spacerówką posiada dodatkowo śpiworek z "misiem" , mięciutki i wygodny dla dziecka. Spacerówka posiada 5-punktowe pasy bezpieczeństwa.
Wózek jest w kolorze pomarańczowo-czarnym, natomiast fotelik jest cały czarny. Kolor jak najbardziej uni sex! Zapraszam do zakupu -my byliśmy bardzo zadowoleni z tego wózka .

info pod numerem 506-146-200
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam x lander xq- gondola, spacerówka, fotelik maxi cosi .

Jaka cena?

Re: Sprzedam x lander xq- gondola, spacerówka, fotelik maxi cosi .

Cena całości to 1000 ale mogę sprzedać osobno wózek bez fotelika lub sam fotelik. Cena wózka 800 , sam fotelik 200 .