Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu".

Czy orientujecie się może, Drogie Panie, czy istnieje możliwość sprzedania większej ilości ubrań do "ciuchlandu"? Zrobiłam ostatnio porządki w szafie, w rezultacie spakowałam trzy worki ciuszków, może mogłabym jeszcze na nich zarobić parę groszy. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu".

Też się na tym zastanawiałam. mam sporo rzeczy w workach i torbach, które zajmują mi tylko miejsce w domu :/ może jakiś komis?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedaż ubrań do

Oddajcie potrzebujacym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Sprzedaż ubrań do "ciuchlandu".

Też uważam,że może warto oddać tym,którzy są w potrzebie...Tym bardziej,że zima idzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

... więc letnie ubrania na wiele nie przydadzą się. Wracając do wątku - rozumiem, że nikt nie orientuje się?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wujek Google pomoże :) poszukaj komisów odzieżowych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

podejdz popytaj ;) ja tak sobie załatwiłam i wystawiam ciuchy przez panią która prowadzi swój szmaciak ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

na allegro jest dział z ciuchami używanymi - mega paka, możesz złożyć je w paczke np zestaw 10sztuk zrobić zdjęcia i wystawić do licytacji, zawsze coś zarobisz:) bo zawsze sie znajdzie ktoś kto kupi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

Terapia małżeńska-szukam pomocy (108 odpowiedzi)

Witajcie.Dziewczyny wiem,ze jestescie niezastapione dlatego zwracam sie do Was z prosba o...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?