Swietnie (1) Korzystam od dawna, tanio, dobrze, miło z dowozem w cenie, super. Andrzej Koch POLECAM FIRMĘ (1) Zakupiliśmy w firmie Jackomp sprzęt komputerowy dla Kliniki Akademii... Andrzej Chamienia Gorąco Polecam! (1) Gorąco Polecam Jackomp obsługa i jakość są na najwyższym poziomie. Quba
nie radze naprawiac w tym serwisie plyt glownych!! (1) nie polecam zostawiac do naprawy kompoterow w tym sklepie, ten pseldo serwis... Wojciech bardzo solidna firma (1) polecam innym korzystanie z w/w firy w zakresie usług serwisowych iich... wieczorek Vobis - polecam (1) wczoraj przypadkowo weszłam do Vobisu, a wyszłam zaopatrzona w laptopa oraz... Marta Dalecka szczyt braku jakichkolwiek kometencji (1) Odradzam po 100-kroć jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Brak kontaktu i... goodghost ... (1) Kupiłem ostatnio ramy SODIMM DDR rzekomo kingstona 2gb i tak też było... kingstone ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Około miesiąca wcześniej oddałem stary komputer w stanie agonalnym do... MK POLECAM (1) Świetna, fachowa obsługa. Bardzo szybka realizacja. POLECAM!!! garfield Można zaufać!! (1) Profesjonalne doradztwo, miła obsługa i przystępne ceny to wszystko łączy w... Damian Super, Polecam! (1) Zakupiłam komputer określając jego parametry, otrzymałam go szybo i w cenie... asiulla POLECAM!!! (1) Szczerze polecam sklep internetowy Jackomp.pl Miła obsługa. Profesjonalne... Magdalena Masa SPRZEDAJĄ TOWAR NIEZGODNY Z UMOWĄ (1) Niestety, ale zostałem wielokrotnie oszukany lub naciągany przez Wistę i jej... Dariusz Mucha Profesjonalny i skuteczny serwis. (1) Polecam wszystkim, którzy mają dowolny problem z laptopem i innym sprzętem... Marek Polecam... (1) Obsługa może nie chodzi uśmiechnięta przez cały czas ale jest fachowa i... Nt Polecam (1) Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Zakupiłem tego dnia kilka... Mariusz L GORĄCO POLECAM!!! (1) Jest to nie pierwszy zakup w tym sklepie jakiego dokonałam i napewno nie... Bożena porażka..... (1) Chyba ani razu nie wystawiłam negatywnej opinii na portalu trojmiasto.pl, bo... Ola Saraceni NAJLEPSI!!! (1) Chyba najszybciej i najsprawniej działający serwis w trójmieście! Miałam... Agata