klientka - opinia (1) calkiem mila obsluga, panowie dowcipni i wykwalifikowani. Polecam wszystkim klientka www.JACKOMP.pl - polecam BARDZO wszystkim !! (1) W firmie Jackomp parę dni temu zakupiłem komputer PC, po ówczesnej analizie... Jay Kay polecam (1) polecam, fachowa obsługa, jako osoba z branży zawsze rozmawiam jak równy z... BMG
Absolutnie polecam (1) Niepowtarzalna mila atmosfera, panowie zawsze sluza rada i pomoca a przy tym... Daniel Polecam (1) Jezeli chodzi o obsługe to naprawde bardzo miła i fachowa moze to przez date... Andrzej W. Darek - opinia (1) W koncu sklep w ktorym nie trzeba czekac w kolejce i mozna sobie spokojnie... Darek Profesjonalny serwis i bardzo miła obsługa (1) Miałem problem z Omnibookiem 6000, sprzęt stary, części trudno dostępne.... Michał I Mój kompik ożył odkąd serwis zapewnia mu Pan Jacek:) (1) Mój kompik:) miał już kilkku serwisantów-teraz jasno widzę, że wszyscy oni... Magda Tanio i fachowo (1) Kilka razy korzystałem z usług tego sklepu i nie zawiodłem się. Ceny niższe... Kris LAPTOP (1) Oddałem laptopa do naprawy (padł głowny procesor grafiki) w ciagu 3 dni... Marcin Polecam gorąco (1) Profesjonalizm w każdym stopniu! Zakupiłem telewizor, po dokonaniu przelewu... Jan Mrozik Nie polecam (1) Z przykrością muszę stwierdzić, że obsługa w tym sklepie jest fatalna. Mam na... Stokrotka dobry sklep (1) konkurencyjne ceny w Gdańsku, świetne doradztwo, widać że ludziom chce się... tadek Byłem tam (1) Jako, że mieszkam bardzo niedaleko siedziby tego sklepu, postanowiłem iż... gedzior84 Niestety słabo (1) Zamówiłem przez nich towar, czekałem ok tygodnia, nikt nie zadzwonił... Herbata Polecam (1) Hmmm... "Salon" nie wygląda jak błyszczące stoiska konkurencji. Przypomina... Zenon Dajcie spokój ... (1) Jednego dnia ide do ich salony w C.H Wzgórze i rozmawiam ze sprzedawca o... Damian SPEED naciągacz (1) Zamówiłem laptopa z przedpłatą. Okazało się, że takiego nie mają i do dzisiaj... Z.Skórecki Dobra obsługa dobry sprzet, niskie ceny (1) Zakupiłem u nich laptopa Lenovo. Cena była o wiele niższa niz w... Radek NIE POLECAM!!! (1) bardzo NIEUPRZEJMI, LEKCEWARZĄ klienta, nie posiadają asortymentu, który... klient