... (1) Nie polecam firmy, kupiłem u nich komputer w połowie października. Ani... Artur Zla obsluga serwisowa (1) Jestem zaskoczony nieprofesjonalna obluga serwisowa. Zglosilem komputer do... Janusz Limon Polecam, goście znają sie na rzeczy ! (1) Biegałem z moim laptopem po całym mieście i żaden serwis nie chciał go nawet... Mariusz- Gdansk
bardzo dobra (1) supersklep, super obsluga,super kontakt, super zalatwianie reklamacji. henryk zimmer Próba zakupu (1) Ok. 1,5 m-ca przed tą datą kupiłem w tym sklepie 2 laptopy po 2500pln;wtedy,... Mirek Oszustwo (1) zamówiłam tu laptopa, 15 października wysłałam pieniądze, do dziś nie mam ani... Kala Jest dobrze. (1) W tym miejscu jest tanio i porządnie - nie zauważyłem żadnych wad. Szybkość... Royal tragiczny serwis! (1) kupilem kompa, tego samego dnia wyszlo ze nowa plyta glowna byla uszkodzona.... k jjack - opinia (1) zmówiłem laptopa nie mam ani laptopa ani pieniędzy popatrzcie na opinie w... jjack Tak. (1) Tutaj naprawdę warto robić swoje zakupy. Wzór do naśladowania - polecam! Gtfo Polecam (1) Naprawe Polecam Wszystkim ten magiczny sklep. Kupiłam komputer za 300 zl z... Anna profesjonalizm (1) profesjonalizm Waldemar Wszystko ok. (1) Niczego nie mogę zarzucić dla tego sklepu. Polecam! Urukhai Super sklep! (1) W końcu sklep komputerowy na najwyzszym poziomie ! miła obsługa i porządne... p Od lat robię u nich zakupy - a teraz uruchomili sklep internetowy !!! (1) Od lat robię u nich zakupy - zawsze miło, szybko i tanio (zdarza się co... Irekk Dobre miejsce na zakupy. (1) Moim zdaniem sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Jest miło, szybko i... Pietrusio WD 320GB AAKS. (1) Ten dysk twardy poleciła mi obsługa - i dobrze, że im zaufałem. Jest cichy i... Don Warto (1) Witam Polecam tą firmę jako bardzo godną zaufania, obsługa bardzo życzliwa i... Artur a ja nie polecam (2) Mam problem z laptopem (działa ale podejrzewam usterkę) i chciałam go w tej... basia Polecam serwis (1) Bardzo dobry serwis, naprawiałam u nich laptopa, szybko, sprawnie... ID