Świetna obsługa (1) Świetna profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim którzy mają dość wielkich... Maciej Tak! (1) Zakupy moje w tym sklepie przebiegły wzorowo. Wszystko szybko i porządnie.... Wiesiek Porządny sklep! (1) W tym sklepie wszystko jest w najlepszym porządku. Początkowo miałem kupować... Groźny
kiepsko (1) telefonow nie odbierajatowar niekompletny,kupilem nowy a okazalo sie ze... ghrki Polecam!!! (1) fajny sklepik, niskie ceny i dobra obsługa. Zdecydowanie polecam. Panowie z... Przemek Zakup iPod'a (1) Poszedłem z zamiarem zakupu iPod'a. Od razu po wejściu do sklepu podszedl... darek Super (1) Sprawnie, miła obsługa mozliwość negocjacji ceny. Michulka Firma-Z-Wielkiej-Litery (1) Korzystałam z pomocy wielu serwisantów-mam więc tutaj całkowitą jasność kto... Magda Jestem na TAK ! (1) Wszystko jak najbardziej ok. Paczka doszła szybko, miły i dobry kontakt... Marcin Sklep warty polecenia. (1) Wszystko super, expresowa wysyłka, towar 1 klasa. Polecam! Darek odradzam stanowczo (1) Kupowałem 2 komputery. Z pierwszym nic się "nie działo", więc po 2 latach... marek UWAGA!!! Sprzęt b. awaryjny!!! (1) Zakupiony notebook po krótkim czasie użytkowania przestał działać. Zgłosiłem... Art compal (1) Zakupiłem u nich Compala,wszystko bardzo ładnie smigało ale tylko kiedy... darek porażka (2) Skorzystanie z tego punktu usługi to dobry sposób na wyrzucenie pieniędzy w... X Miło i profesjonalnie (1) Sklep oferuje nie tylko dość szeroki wybór asortymentu po przystępnej cenie,... R Bardzo miła obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego laptopa, oprócz tego, że spełnia on... Marta Sprzedawca wrzeszczy na klientow (2) Pierwszy raz spotkalam sie, zeby pracownik serwisu wrzeszczal na klienta.... Klientka Myszka Logitech mx310 (1) Zakup na allegro pod nickiem ambros1978 , obecnie ambros_com_pl . Zakup ok ,... syzyf fatalna obsługa (1) bardzo nieuprzejmi ekspedienci, robiący niestosowne uwagi. drwiny w... umberto Lepiej niech się nie psuje! (1) Niech Was ręka Boska broni przed zakupem California Acces! To dziadostwo... nabity w bytelkę