Środki powiększające piersi

Widziałam że w sieci reklamuje się wiele takich złotych cudownych środków i mam pytanie czy któraś z Was coś takiego stosowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Środki powiększające piersi

Sama wcześniej byłam pewna, że powiększają działają jedynie środki hormonalne ale po tym jak mój biust pogorszył się w wyglądzie po karmieniu powinnam spróbować. Ogólnie poczytałam sobie opinie w sieci i zamówiłam tabletki, które były na pierwszym miejscu w rankingu ( w moim przypadku były to tabletki Perfect bust). No i brałam przez cale 3 miesiące i jestem pod wrażeniem i jestem bardzo zaskoczona tym, że to działają bo biust jest większy, bardziej jędrny i wyglada zdecydowanie lepiej..

Stosowałaś je razem z kremem? Mam ochotę spróbować ale z głowy z tyłu świta mi myśl, ze jakby te tabletki były takie skuteczne to pewnie nikt nie oddawałby sie operacjom plastycznym.

Nie masz co liczyć na efekty jak przy operacji plastycznej. Tabletki nie powiększą Ci piersi o kilka rozmiarów, nie ma nawet takiej możliwości. Możesz liczyć natomiast na poprawę jędrności i ogólnego ich wyglądu. Moim zdaniem warto ale rób jak chcesz.

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...