Śródmieście SKM

Cześć, mam plan regularnie dojeżdżać z Oruni Górnej do Oliwy w następujący sposób - rower-->Śródmieście SKM - - > Przymorze-Uniwersytet. Orientujecie się może, gdzie jest najlepsze miejsce by zostawić rower? Nie mogę zlokalizować żadnego "parkingu rowerowego". Wiem, że jest taka możliwość przed forum ale to dla mnie trochę strata cennych minut. Byłbym wdzięczny za porady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zostaw przy dowolnym stojaku czy latarni, tylko zabezpiecz rower najlepiej lokalizatorem. notiOne to taki brelok, który łatwo ukryć i mimo że działa na BT to odnajduje też na dalekie odległości dzięki współpracy z Yanosikiem ;) odwiedź ich stronę, dowiesz się więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skoro do Oliwy to czemu nie Regio na dole?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fakt da się i Regio, można nawet taniej i szybciej, ale może mu godziny nie pasują? Regio jest rzadziej niż SKM.

Ja bym rower po prostu brał do pociągu. W SKM to zwykle bezproblemowe, a na miejscu kółka też się przydają. Jest też mniejszy problem z przypinką. Zatrudniłeś się w oliwskim Mordorze? Miejsc na rowery tam duuuużo.

W Regio jest niby chora cena przewozu roweru, ale możesz wziąć składak i mieć ją w nosie. Parę lat tak się woziłem, stare, dobre czasy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...