Greg - ocena (1) Ostatnio jeden z panów nie był w formie bo za dużo aut było w kolejce?... Greg Ryszard - opinia (1) Pełen profesjonalizm, samochód musi być sprawny ,sprawdzaja pełen zakres ,ale... Ryszard Super (2) Polecam wszystkim zmotoryzowanym. Bardzo miła obsługa. Przesympatyczni... Sławek
Zadowolony klient (2) W tej stacji daja nawet prezenty po wykonaniu przegladu. Warto korzystac z... Lucyna Ok (2) Miła i fachowa obsługa. Jestem w 100% zadowolony i polecam wszystkim gorąco! Arek Polecam (2) Jestem tutaj co roku i jak zwykle wszystko na super poziomie.Panowie mili i... Stały klient Sprawność na 100% (2) Dzięki za sprawną , rzeczową i terminową obsługę.Bardzo zadowolona klientka. klientka Polecam. Kontrola bez glupiego czepialstwa. (2) Panowie zwrocili mi uwage na rzeczy, ktore sa jeszcze sprawne , ale w... Waldek Warto (2) Profesjonalna obsługa, dobra atmosfera. Polecam Michał Huzarski Super (2) Szybko, sprawnie i w dobrej cenie Bozka Szybko, solidnie i profesjonalnie (1) Obsługa świetna, z autem obchodzą się delikatnie i ostrożnie. Poczekalnia... Andrzej Przegląd (1) Wszystko na 6. Pełen profesjonalizm. Polecam. mj Stacja (1) Stacja kontroli pojazdów na 6, na wysokim europejskim poziomie, szybko,... Jefry Sahs polecam (1) super obsługa brak zastrzezen matejko :=) (1) Stacja prowadzona profecjonalnie i rzeczowo.Obsluga mila,sympatyczna i... kaja Stacja (1) Stacja profesjonalna w zakresie usługi, diagnosta pełna kultóra auto... Darek irek - opinia (1) Naprawde polecam. Niska cena, fachowa obsługa. irek Super. POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!! (1) Miła obsługa, sprawnie, czysto i przyjemnie. roman Super Stacja!!!! (1) Fachowo,konkretnie i niedrogo.Polecam. Tomasz Dawajcie na tą stację !!! (1) Zaufajcie im, wspaniala, kompleksowa i profesjonalna obsluga !!!! daje im... Anka