Stacja Orunia – Masala Sound System

Temat dostępny też na forum: Stacja Orunia – Masala Sound System
Po niezwykle udanym debiucie Stacji Orunia, nadszedł czas na kolejny kulturalny przystanek przy ul. Dworcowej 9 w Gdańsku. Tym razem w ramach cyklu imprez organizowanych przez Miejski Dom Kultury w Gdańsku będziemy mieli okazję usłyszeć na żywo zespół Masala Sound System.O zespole W przypadku Masali cięzko mówić o jednym składzie jak to ma najczęściej miejsce w przypadku zespołów. Skład Masali ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masala!

uch z niecierpliwością czekam na ten koncert. Ostatnio widziałam ich w wakacje na imprezie w okolicach Twierdzy Wisłoujście! a po raz pierwszy na Open'erze i zakochałam się w ich muzyce.

Pokaz Capoeira

Będzie się działo :)!!

orunia

powiedzcie mi jakim autobusem tam dojechać i gdzie najlepiej wysiąść??

HURRRA!!! JA TAM BĘDĘ!!!

Tylko właśnie nie wiem jakim autobusem tam się dostać?

DOJAZD!!!

najlepiej z gdanska glownego, dworzec PKS, autobusy: B, 151, 207, 189, podróż trwa ok 10 min, wysiadka na orunia goscinna

Pokaz Abada Capoeira

W MDK na Oruni - Dworek Artura organizowane są warsztaty CAPOEIRA prowadzne przez Graduado Calango z grupy Abada Capoeira. Wtorek 18 sta i piątek godzina 17-sta.
Na warsztatach z Capoeira można dowiedzieć sie czegoś wiecej o kulturze i tradycji tego sportu. Zapraszamy wszystkich bez względu na wiek, płeć, etc.
Dzisiejszy pokaz przed Masala Sound System był zapowiedzią tworzącej się grupy wszelkie informacje znadziecie na stronie MDK. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na treningu!

jachoo

wyjeb n a maxaaaaaaaMASSSSAAAAAAALLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!1

DOJAZD

Jesli jedziesz B to jedziesz az do konca;):P!

Inne tematy z forum

Apteka (40 Urodziny Apteki) (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na koncert Apteki gdzie Manna Machine gra jako support! 8 listopada w klubie...

Święto Ulicy Strzelców (30 odpowiedzi)

Drodzy mieszkańcy i sympatycy! Zapraszamy wszystkich 28 września b.r. na niezwykłe wydarzenie w...

Q-Hack: Quantum hackathon (3 odpowiedzi)

Już niedługo, 30 sierpnia 2024r, Gdańsk stanie się centrum innowacji i technologii kwantowych za...