Stacja diagnostyczna w Bojanie

Czy może ktoś podzielić się opinią na temat stacji diagnostycznej w Bojanie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stacja diagnostyczna w Bojanie

A co przedmówca chce wiedzieć? podstawowe wymiany eksploacyjne, koła, zawieszenie itp. to moge szczerze polecic. natomiast zadne remonty silników czy skrzyn biegów bo kiedys tam robiłem to po miesiacu musiałem z powrotem robig gen remont...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wydaje mi się że wszystko ok.Robiłem przegląd nie czepiali się pierdół, wymieniłem końcówkę drążka ustawili zbierzność duzo nie skasowali jest git.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na poważne niedopatrzenia też nie zwracają uwagi, mogliby chociaż zwrócić uwagę na to co trzeba zrobić! Tam każdy rzęch przejdzie kontrole, a niestety tu chodzi o bezpieczeństwo na drodze. Drobne usługi np. zbieżność kół, wymiana płynów jest tam stosunkowo droga. Nie mówiąc już o tym, że kuleje tam organizacja i wszystko trwa za długo. Niestety nie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...