W Asia Hoanmy byłam już kilkukrotnie. Pierwszą wizytę wspominam bardzo dobrze - było to jeszcze jakoś na początku roku, któregoś zimowego wieczora. Głodna po całym dniu, idąc na autobus zobaczyłam ten bar i postanowiłam spróbować bo bardzo lubię kuchnię azjatycką. Serdeczna obsługa, szybko przygotowane jedzenie, świeże składniki, duża porcja, smak idealny. Do tego ceny niewygórowane. Pamiętam, że poza mną było może jeszcze 2 klientów i co chwile ktoś wpadał po jedzenie na wynos. Wróciłam tam jakoś miesiąc później już z osobą towarzyszącą. Tym razem w lokalu było więcej klientów, ale też bez szaleństw. Mimo to zamówione danie dotarło szybko i było naprawdę smaczne. Porcje nadal bez zmian, tak samo sycące i pyszne. Później robiłam jeszcze kilka "podejść" do tego baru, bo życie nauczyło że jak się raz zje gdzieś dobrze, to potem albo właściciele to utrzymają albo pójdą na ilość i jedzenie się pogorszy. W przypadku Asia Hoanmy jest niezmienne od pierwszej wizyty. Byłam nawet w zeszłym tygodniu - zamawiałam nr 35, kurczak w cieście kokosowym z sosem i warzywami. Bardzo mi smakowało. Mimo że było dużo klientów, danie dostałam dość szybko. Z czystym sumieniem, po wielu próbach - polecam!