Stan dróg

Cz Urząd gminy zabierze się za równanie dróg? To już się jeździć nie da.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Stan dróg

To trzeba pisać i dzwonić do gminy Tu nikt Ci z gminy nie odpowie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dzwoniłam i g... mi to dało. Ul. Nad Rozlewiskiem wygląda jakby saperzy rozminowali teren. To nie jest droga. Zapraszam wojta na rajd po drogach w Bojanie. W taczce!! Jakie ulice jeszcze wybierzecie na "tour de dziury" w Bojanie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wójt ma wylany asfalt pod dom za nasze pieniądze, a drogi w koleczkowie I bojanie ma w d.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dodam że dom wójta jest znacznie oddalony od zabudowań, asfalt polali tyko do dwóch domów i nikt tamtędy nie jeździ.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za ten asfalt i progi napewno Wójt zapłacił sam. Za niepotrzebną drogę w Kielnie też pewnie deweloper zapłaci bo tylko on ma z tego korzyści. Nasz Wójt to bardzo uczciwy i prawy człowiek. Tylko ludzie wredni bo hejtują jego i całą Radę Gminy, która go wspiera w pracach dla dobra całej naszej społeczności .. Kurde, przepraszam - chyba za dużo TVP oglądam i tak mi jakoś się nastrój udzielił :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jedyne co możemy zrobić to dzwonić i pisać do UG, im więcej tym lepiej. Chociaż ludzie mówią że grzecznie to nic nie daje i jedyną skuteczną metodą jest wparowanie urzędu i głośne przedstawienie argumentów w postaci jak największej ilości niecenzuralnych słów.

A tak, dokładnie tak tam jest. Trzeba pojechać i opier$@#$ić sam już stosowałem kilka razy i działa. Tam jest mentalność jak z lat 80. I żadne centrum samorządowe tego nie zmieni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Bojanie nie robi się dróg a jedynie prowizorki ze składek mieszkańców. Jedyne co nasza gmina oferuje mieszkańcom największej miejscowości to możliwość zrzucenia się na płyty jomb zakupione u lokalnego producenta, które po kilku latach i tak będą całe rozwalone.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Grosza nie dołożę, mogą zaorać te niby drogi.
Człowiek zrzuca się a później i tak jeździ po dziurach bo jeden z drugim baran swoje graty na drodze zostawia.

Zapraszam na Kruszyńskiego. Deweloper, który tam stawia bliźniaki rozwalił drogę i wywrotki z jego budowy nawiozły warstwę ziemi na parenaście metrów płyt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może o to chodzi aby zarabiał ten lokalny producent? Jak jest wybierany?. Jest jakaś kalkulacja kosztów przy uwzględnieniu różnych sposobów utwardzenia drogi?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?