Marta - ocena (1) świąteczne jedzenie to jakiś żart. żylaste mięso po którym kilka dni miałam... Marta Wojtek - ocena (1) Dramatyczne te pierogi ze starej pierogarni. Odnoszę wrazenie że kupowane w... Wojtek Scholastyka - opinia (1) Pyszne jedzonko, szeroki wybór pierogów i nie tylko. Polecam Scholastyka
Maciej - opinia (1) Dramatyczne doznania kulinarne.Po zjedzeniu zgaga do rana.Myślałem że to... Maciej Piotr - opinia (1) Pierogi rewelacja i słusznego rozmiaru. Przede wszystkim poza pysznym... Piotr Renata - opinia (1) Przystępne ceny, pierogi pyszne, inne dania też bardzo dobre. Obsługa bardzo... Renata Ces - opinia (1) Catering świateczny po raz ostatni. Drób twardy, żylasty - nie do zjedzenia. Ces M - opinia (1) Najlepsza pierogarnia! Przemiła obsługa, a pierogi palce lizać! M Kasia - opinia (1) Bardzo smaczne pierogi ruskie,ciemne ciasto, a pierogi z kaczka i Żórawina... Kasia Tomek - opinia (1) Zachwycony,tak można w skrócie opisać jedzenie.Ceny niskie a jakość... Tomek Natalia - opinia (1) Zamawiałam catering na wigilię firmową. Jedzenie smaczne, ładnie ozdobione... Natalia Andrzej - opinia (1) Duży wybór, doskonala jakość, przystępne ceny. Andrzej Jacek - opinia (1) Polecam! Pyszne pierogi ruskie i zupa pomidorowa, do tego szybko :-) Jacek 6 z plusem (3) W Starej Pierogarni byłam już kilka razy. Co jak co ale na dobrej kuchni to... S. Rewelacja pod każdym względem (1) Tak pyszne piersi z kurczaka i surówki umie robić tylko moja Mama! Stara... Inezeste Nie polecam (1) Zamówiłem mix pierogów bezmięsnych na wynos i kawę na czas czekania. Już po... Aleksander Super!!! (1) Przepyszne pierogi, soczyste mięsa, świeże surówki. Nie zawiodłem się przy... MorsJacek Obsługa miła (Pan dostarczający ) ale jakość jedzenia ... (1) pozostawia wiele do życzenia Bardzo rzadko pisze opinie, zwłaszcza te... Ania Pysznie i domowo :) (1) Polecam zupkę gulaszowa pikantna ,flaczki oraz wszystkie pierożki. Jedzenie... Deny Super miejsce ! (1) Polecam to miejsce jeżeli chcesz zjeść z rodziną, ze znajomymi, ze swoją... Paulina