Staw hodowlany, w którym można połowić ryby w okolicach Trójmiasta. Gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Czas wolny
Dziewczyny,
Znacie może jakieś fajne miejsce w okolicach Trójmiasta, gdzie mogłabym wybrać się z synkiem połowić ryby?
Najlepiej jakiś staw hodowlany, w którym jest szansa coś złowić;-)))
Ma być frajda dla młodego;-))

Byłabym wdzięczna za pomoc;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Staw hodowlany, w którym można połowić ryby w okolicach Trójmiasta. Gdzie?

fajne łowisko jest pomiędzy Straszynem a Rotmanką, nie wiem dokładnie jak to określić bo jest pośrodku:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma to jak dla frajdy dziecka pokazać mu jak się chwyta rybę, jak ona walczy, dusi się, miota, może umiera... czy nie wiem jakie tam masz jeszcze pomysły!

Kiedy pójdziecie z siekierą na ludzi?
Tyle niewinnych dzieci się kręci po ulicach, normalnie jak ryb w stawie.

Nadmienię że męczenie i zabijanie zwierząt na oczach dzieci jest zakazane prawem.
Nie omieszkam też dodać że jesteś po prostu obrzydliwa, że masz taki pomysł i nazywasz to frajdą. Musisz mieć coś porządnie nie tak z głową.

Dla porównania dodam że oczywiście jako małe, głupie dziecko, sądziłam że łowienie ryb to coś fascynującego. Nawet błagałam o wędkę.
Ale miałam normalną matkę, nie psycholkę, która mi tłumaczyła że ryba się boi, że boli ją taki haczyk, że nie będziemy dla zabawy męczyć tak zwierzęcia.
A ty tego że krzywdzisz, że chcesz nauczyć że krzywdzenie jest "frajdą" nie ogarniasz umysłem? Jednak spróbuj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23

To Ty masz coś z głową..... Nie będę komentować Twojego posta bo szkoda mi czasu...za dużo filmów oglądasz chyba i masz strasznie mordercze wyobrażenie na temat łowienia ryb..Nie widzę w tzw. moczeniu kija nic krwawego i morderczego.Takich zapedow o jakich piszesz nie mam....ale przyznam że aż mnie zmrozily te Twoje czarne opowieści...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki Inka za podpowiedź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Gdzie jest plaża nudystów na stogach? (58 odpowiedzi)

Konkretniej które numery wejść i w którą stronę co jest? Bo wiem, że w prawo od głównego...

zarządzanie zasobami ludzkimi - studia podyplomowe (5 odpowiedzi)

Witam! Poszukuję osób, które skończyły zarządzanie zasobami ludzkimi na Uniwersytecie Gdańskim...