Stawki dla spawaczy??

Witam. Takie pytanko. Jakie stawki są w Gdańsku dla spawaczy TIG i MIG stali i aluminium ale te realne?? Pytam ponieważ często słyszę że u was spawacz zarobi 5 czy 6 tys.zł ale chyba po 300 godzin miesięcznie bo w 3 stoczniach mi zaproponowali po 15 zł/h netto. Siedzę w tym 10 lat więcej w alu i jak dla mnie taka stawka w takiej stoczni to porażka. Chyba że robią mnie w balona bo nietutejszy. Poza tym na własnej DG stawki to średnio 20zł takie zaproponowali mojemu koledze. Moze mi ktos napisać jak to w końcu jest i ile zarabia spawacz.
Dziekuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stawki dla spawaczy??

ja na remontowej mam 23 zł netto na dzien dobry, dają i 20 na działalności ale jak nie umiesz gadać to tak masz.

22 zł na rękę powinno wyjść minimum o ile się szanujesz.
spawam magiem i alu.

a za granicą z lekką robtą od 11 euro wołam i nie mam kłopotu a spawam 4 lata i mam 24 lata.

na nazwy firm nie licz, każdy trzyma to w tajemnicy aby nie zabrakło mu pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no o firmy pytać nie mam zamiaru, Jak się pomyśli to się znajdzie :) Zagranica mnie nie interesuje na razie przynajmniej jeszcze tak z 3 do 5 lat z pewnych powodów. a w związku z tym ze w obecnej firmie gdzie robię już 7 lat brak szansy na rozwój zawodowy, podnoszenie kwalifikacji czy jakiś awans. Z tąd decyzja o przeprowadzce do Trójmiasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

15 zł netto?? Na stoczniach szukają spawaczy po kursie czy co ??

Na to wychodzi bo więcej nie proponują.

idz na remontową do znanych firm a 20 minimum wyrwiesz. nie pytasz sie ile dają ale czy są w stanie dać ci tyle i tyle

27 na czarnucha w remontowej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

29 na działalności vistal gdynia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...