Stogi

Nie będę się powtarzała, więc dodam- wyburzyć pawilon usługowo -handlowy przy ul. Stryjewskiego, jest to rudera ,nigdy nie odnawiana, która a straszy i sypie się,ale nade wszystko zlikwidować zakład fryzjerski, szczególnie damski , który tam ma siedzibę - zgroza, chyba takich nie ma już nawet na najbardziej zapyziałych wioskach - gdzie jest Sanepid ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Stogi

zadzwon do sanepidu bedziesz miała czyste sumienie ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Uderz w stół, a nożyczki pani fryzjerki się odezwały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja powielę to co pisałam wcześniej, wyburzyć też ruderę na Zimnej. Ale na Stogach więcej się wali budynków, niż powstaje nowych. No cóż chyba to naprawdę zapomniana dzielnica. A ja głupia poszłam głosować aby była rada osiedla...jest i nic nie robi...albo robi ale się nie chwali. Dobrze byłoby aby ktoś z rady osiedla założył wątek i wymienił dokonania rady przed swoimi wyborcami... taki mały rachunek sumienia :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się. Kto weźmie się za ten śmietnik na Zimnej. Smród i bród w cieplejsze dni nie można przejść tak śmierdzi :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głosowanie, głosowaniem...A czy była choc raz pani na zebraniu...Własnie tam trza zgłaszac uwagi, pretensje i postulaty...A ponarzekac na forum...tez potrafi każdy...,choc nie znaczy to, że uwazam, iz rada osiedla ma jakies dokonania...Wrecz przeciwnie wspófinansowanie obiadów w szkole nr 11- nie jest zadnym dokonaniem dla nas -mieszkanców. Pozdrawiam i pochwalam założenie wątku przez Radę, ale wątpię byśmy się doczekali...:-((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może niech całkiem zlikwidują nasze całe pawilony niech pitolną CENTRUM i stogi spokojną dzielnicą niech zmienią w dzielnice GALERII Handlowych aa niech wyburzą wszystkie bloki bo po co to komu...będziemy mieszkac w galerii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

ma być jak jest, po staremu, choć spokój będzie i nikt z zewnątrz nie będzie nas niepokoił i korków jak w wakacje nie będzie. A pawilony to relikt przeszłości, fakt, ale to zarazem historia Stogów powinny więc zostać, to dobra trwała konstrukcja. Znacznie lepsza jak te nowe domki budowane z gipsu. No i czynsz dla najemców niewielki w nowych pewnie kosmiczny będzie.
Zacznijmy o ład wokół siebie i porządek a dzielnica będzie piękniejsza bez niszczenia i burzenia pawilonów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...