Stokrotka

Przedszkola

Gdańsk, Arkońska 25

Emilia - ocena (1) Jestem zadowolona z przedszkola. Uczęszcza tam już moje drugie dziecko.... Emilia Michał - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z tego przedszkola: pedagodzy wkładają w dzieci całe... Michał Edyta - ocena (1) Fantastyczna atmosfera, przytulne miejsce pachnące jedzeniem (mają własną... Edyta
Alicja - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla maluchów. Świetnie zlokalizowana, z dala od dużego... Alicja Paweł Podubiński - ocena (1) Najlepsze przedszkole na Przymorzu Małym! Wielki ogród do zabawy, rodzinna... Paweł Podubiński Paulina Z. - ocena (1) Polecam, wysyłam tam już drugie dziecko, trzecie też planuję:-) Panie są... Paulina Z. Maurizio - ocena (1) Przedszkole ma kilka najważniejszych zalet: duży ogród stała kadre, własną... Maurizio Mama dwóch fajnych chłopców - ocena (1) Moi obaj synowie uczęszczają do przedszkola i jestem bardzo zadowolona z... Mama dwóch fajnych chłopców Joanna - ocena (1) Z całego serca polecam to Przedszkole. Jedna córeczka jest już Absolwentką,... Joanna Paulina S - ocena (1) Polecam to piękne miejsce ️ Cudowna, wykfalifikowana kadra, duży plac zabaw... Paulina S Urszula - ocena (1) Wspaniałe przedszkole z prawdziwego zdarzenia. Jedno z dzieci jest już... Urszula Beata B. - ocena (1) Przedszkole Stokrotka w Gdańsku to fantastyczne miejsce! Wykwalifikowana i... Beata B. Joanna P - ocena (1) Stokrotka jest świetnym miejscem nie tylko pod względem kadry opiekunek, ale... Joanna P Martyna - ocena (1) Wspaniale miejsce do którego corka chodzi juz 2lata. Przede wszystkim cudowna... Martyna Pioter - ocena (1) Wspaniałe przedszkole i wspaniała opieka Pioter Jerzy - ocena (1) Świetne przedszkole, duży ogród, własna kuchnia a przede wszystkim wspaniała... Jerzy Anna - ocena (1) Cudowna placówka! Polecam z całego serca! Anna nie polecam, choroby, brak organizacji, agresja u dziecka (1) w tym przedszkolu Panie nie przywiązują uwagi do tego czy dziecko jest za... kASIA świetne przedszkole! (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola i z czystym sumieniem polecam go... Beata mayasun - opinia (1) Bardzo bezpieczna lokalizacja, bardzo duży ogród do zabawy. Panie dbają żeby... mayasun